16.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: Χάρηκα που σε Γνώρισα, Special Forces, Ατίθαση Συντροφιά, Άντρες εναντίον Γυναικών

    Χάρηκα που σε Γνώρισα
    Οι Keira Knightley και Steve Carell βρίσκονται λίγο πριν το τέλος του… κόσμου, αφού ένας αστεροειδής αναμένεται να χτυπήσει τη Γη. Οι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, ο ένας πάντα έζησε “by the book” ενώ η άλλη μέσα στην εξωστρέφεια, θα έρθουν πιο κοντά με την Lorene Scafaria που σκηνοθετεί το φιλμ να αναρωτιέται κατά βάση πως θα αλληλεπιδρούσαν μεταξύ τους οι απλοί άνθρωποι ενώ θα πλησίαζε το τέλος. Ένα “αποκαλυπτικό” δράμα/κωμωδία για τη σημασία της ανθρώπινης επαφής.

    Special Forces
    Η εντυπωσιακή Diane Kruger ερμηνεύει την γαλλίδα δημοσιογράφος που πέφτει θύμα απαγωγής των Ταλιμπάν, στο Αφγανιστάν. Το Γαλλικό Υπουργείο Άμυνας, θα αναθέσει σε μια ομάδα επίλεκτων στρατιωτών μια ριψοκίνδυνη αποστολή: να την ελευθερώσει πριν την επικείμενη εκτέλεση της. Έτσι λοιπόν κάπου εδώ εμφανίζεται ο τεράστιος Djimon Hounsou κρατώντας… τεράστια όπλα. Ο Stephane Rybojad καδράρει το σώμα και τις εκφράσεις της εκρηκτικής Γερμανίδας.

    Ατίθαση Συντροφιά
    H συμπαθέστατη Diane Keaton πρωταγωνιστεί σε μία κωμική αλλά και συγκινητική ιστορία, όπου υποδύεται μία μεσήλικη γυναίκα που η βαρετή και κουραστική της καθημερινότητα (βλέπε σύζυγος…), θα αλλάξει όταν θα μαζέψει από τον δρόμο έναν σκύλο. Όταν μία μέρα ο άντρας της θα τον χάσει από την προσοχή του, θα ξεκινήσει μία ολόκληρη προσπάθεια ανεύρεσης του που θα έχει διάφορα απρόοπτα. Με τους Kevin Kline, Dianne Wiest, Alexander
Richard Jenkins, Sam Shepard και σκηνοθεσία Lawrence Kasdan.

    Άντρες εναντίον Γυναικών
    Μία παιχνιδιάρα ταινία για τον πόλεμο των δύο φύλων, μία ιταλική κωμωδία του Fausto Brizzi που έκανε ντεμπούτο το 2006 με το φιλμ Notte Primi Degli Esami, το πιο επιτυχημένο φιλμ που γύρισε πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης στην ιστορία της χώρας. Το έργο, με πολλά στοιχεία sitcom παρατηρεί τις ζωές αντρών και γυναικών στην ατέρμονη μάχη τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles