18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέο anime remake του One Piece ανακοίνωσε το Netflix

    Η τηλεοπτική live action μεταφορά του One Piece από το Netflix αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους fans το προηγούμενο διάστημα, αποτελώντας παράλληλα ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα της υπηρεσίας σε αρκετές χώρες. Ήταν λογικό επομένως ο κολοσσός του streaming να επενδύσει περαιτέρω στο εν λόγω franchise, ανακοινώνοντας τώρα ένα νέο remake της anime σειράς, σε συνεργασία με το Wit Studio που βρίσκεται πίσω από τα Attack on Titan και Vinland Saga.

    Δείτε το video της ανακοίνωσης:

    Το One Piece διηγείται τις περιπέτειες του πειρατή Monkey D. Luffy και του πληρώματός του, γνωστού ως Straw Hats. Τόσο το manga όσο και η αρχική σειρά anime συνεχίζονται από τα τέλη της δεκαετίας του ’90. Το περασμένο καλοκαίρι, το Netflix κυκλοφόρησε μια live action προσαρμογή του One Piece που απέσπασε εκπληκτικά σχόλια, αν λάβει κανείς υπόψη το ιστορικό του Hollywood με τα remakes των live-action που βασίζονται σε anime.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα σειρά θα ξεκινήσει από την East Blue saga.
    Καθώς πολλοί προετοιμάζονται για το αναπόφευκτο κενό που θα αφήσει όταν τελειώσει το manga και το πρωτότυπο anime, η τελευταία ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά σε αυτό το στάδιο, πέρα από το γεγονός ότι θα ονομάζεται The One Piece και “θα αναδημιουργήσει την ιστορία του αρχικού manga One Piece”. Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το Netflix λέει ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Δημιουργός: To επικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας έρχεται στο Disney+

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles