16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέο event από την Apple. Θα δούμε τα iPhone 12 στις 13 Οκτωβρίου!

    Μπορεί να μην είδαμε τα iPhone 12 στο event Σεπτεμβρίου της εταιρείας, όμως η Apple κινείται γρήγορα και ήδη ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο event της, στο οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα γνωρίσουμε τα νέα κορυφαία της smartphones.

    Στις 13 Οκτωβρίου, προγραμματίστηκε η επόμενη κορυφαία εκδήλωση της εταιρείας που, όπως βλέπουμε στην ενημερωτική πρόσκληση, έχει ως κεντρικό motto το “Hi, Speed” και απεικονίζει ένα λογότυπο της Apple με πολλούς κύκλους γύρω του.

    Οι νεότερες φήμες σημειώνουν ότι η Apple θα παρουσιάσει τρία νέα iPhone (ίσως και τέσσερα), όλα με οθόνες OLED και υποστήριξη για δίκτυα 5G.

    Πιθανότατα θα δούμε το iPhone 12 Pro Max με οθόνη 6,7 ιντσών, το iPhone 12 Pro με οθόνη 6,1 ιντσών, αλλά και το iPhone 12 Mini με οθόνη 5,4 ιντσών. Τα Pro μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν το νέο αισθητήρα LIDAR που είδαμε στα νεότερα μοντέλα iPad Pro, αλλά και το νέο chipset A14 Bionic 5nm της Apple.

    Η εταιρεία στο ίδιο event αναμένεται να παρουσιάσει επίσης τα high-end ακουστικά AirPods Studio, την tracking συσκευή AirTags, ένα μικρότερο HomePod, καθώς και τον πρώτο της Arm-Based Mac.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles