24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Νέο «φρικιαστικό» trailer για το Call of Duty: Modern Warfare III Zombies mode

    Ένα νέο «φρικιαστικό» trailer για το Call of Duty: Modern Warfare III Zombies πρόσφερε μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο παιχνίδι. Είναι τόσο απόκοσμο, όσο θα περίμενε κανείς από το εν λόγω shooter πρώτου προσώπου – μόνο που τώρα έχει μερικά νέα (αλλά οικεία) πρόσωπα στο μείγμα των undead. Αυτό συμβαίνει επειδή η έκδοση του Zombies σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το mode έρχεται σε ένα παιχνίδι Modern Warfare.

    Το trailer ξεκινά με μια ομάδα τεσσάρων φαινομενικά άγνωστων πρακτόρων που φορούν γυαλιά νυχτερινής όρασης για να εισβάλουν σε μια εγκατάσταση γεμάτη πτώματα. Συναντούν τέσσερα πτώματα καθισμένα γύρω από ένα τραπέζι, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται μια συσκευή που ανοίγει για να αποκαλύψει λαμπερά φιαλίδια μιας άγνωστης ουσίας. «Είναι πραγματικά αληθινά, είναι πραγματικά εδώ», λέει ένας άντρας, αφαιρώντας τη μάσκα αερίων του για να αποκαλύψει ότι είναι ο Viktor Zakhaev, ο εμβληματικός ανταγωνιστής του Call of Duty που θα είναι ο κύριος κακός στην κύρια εκστρατεία Modern Warfare III. Μόλις η ομάδα του σαρώσει τα φιαλίδια, βγαίνουν από το κτίριο και πέφτουν κατευθείαν πάνω σε μια αστυνομική δύναμη—αυτό παραπέμπει στο ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό αυτής της επερχόμενης λειτουργίας Zombies: Θα αντιμετωπίσετε ανθρώπινους και μη ανθρώπινους εχθρούς.

    Οι παίκτες του Call of Duty zombie θα αναγνωρίσουν τον ορό ως Aetherium, ένα στοιχείο στο franchise Call of Duty που χρησιμοποιείται για τεχνοβιολογικό πόλεμο. Το trailer τελειώνει με τον John “Soap” MacTavish, μέλος της πολυεθνικής μονάδας ειδικών επιχειρήσεων Task Force 141, και το γνώριμο πρόσωπο Kate Laswell να προετοιμάζονται για την εισβολή εναντίον του Zakhaev.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρευνα αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα προβλήματα των gamers στην Ελλάδα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles