17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέο παιχνίδι Iron Man αναπτύσσεται από τη EA Motive

    Ο Tony Stark θα πραγματοποιήσει θεαματική solo επιστροφή στην κατηγορία των video games, καθώς η ΕΑ και η Marvel Games ανακοίνωσαν ότι ένα νέο παιχνίδι Iron Man βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την EA Motive.

    Πρόκειται για ένα single-player action-adventure game με πρωταγωνιστή το γνωστό ήρωα της Marvel, σύμφωνα με το επίσημο site της ΕΑ. Η πλοκή θα αναδεικνύει την πλούσια ιστορία του Iron Man, διοχετεύοντας την πολυπλοκότητα, το χάρισμα και την ευρηματική ιδιοφυία του Tony Stark. Επίσης, θα επιτρέπει στους παίκτες να νιώσουν ότι πραγματικά μπαίνουν στα.. παπούτσια του ήρωα.

    Στα προηγούμενα projects της EA Motive συγκαταλέγονται το Star Wars Battlefront II του 2017 και το Star Wars Squadrons του 2020. Η ομάδα αυτή την περίοδο επίσης εργάζεται πάνω στο remake του Dead Space, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2023. Το studio πρόσφατα πρόσθεσε στο δυναμικό του τον Olivier Proulx, που εργαζόταν πέρσι πάνω στο Guardians of the Galaxy της Square Enix, τοποθετώντας τον επικεφαλής στο νέο project.

    Η ΕΑ αναφέρει ότι το νέο Iron Man εγκαινιάζει μια νέα μεγάλη συνεργασία μεταξύ της εταιρείας και της Marvel Games, αφού θα είναι το πρώτο παιχνίδι από τα πολλά που θα ακολουθήσουν.

    Διαβάστε επίσης:

    Βουτιά για την μετοχή της Take-Two, ύστερα από το leak του GTA 6! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles