18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Νέο trailer για το Percy Jackson & The Olympians – Στις 20 Δεκεμβρίου στο Disney+

    Πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστό ότι η επερχόμενη σειρά Percy Jackson & The Olympians πρόκειται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο. Αυτή τη στιγμή έχουν προγραμματιστεί 8 επεισόδια, με το pilot και το δεύτερο επεισόδιο να κυκλοφορούν στις 20 του ίδιου μήνα.

    Η σειρά βασίζεται στα γνωστά βιβλία φαντασίας του Rick Riordan. Τα βιβλία The Lightning Thief (2005), The Sea of Monsters (2006), The Titan’s Curse (2007), The Battle of The Labyrinth (2008), The Last Olympian (2009) και The Chalice of The Gods (2023) ακολουθούν το ημίθεο παιδί Percy Jackson, καθώς προσπαθεί να σταματήσει τον πόλεμο μεταξύ των Θεών του Ολύμπου. Στην τηλεοπτική σειρά θα πρωταγωνιστήσει ο Walker Scobell ως ο ομώνυμος χαρακτήρας, ενώ το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Aryan Simhadri, Leah Jeffries, Threnody Tsai, Jason Gray-Stanford, Jelena Milinkovic, Ryan Cowie και Timothy Omundson σε δεύτερους ρόλους.

    Η σειρά έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι live-action και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο Disney+.

    Ας δούμε, στη συνέχεια, το νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα:

    Διαβάστε επίσης: David Beckham: Νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στις άγνωστες πτυχές της ζωής του (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles