24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: 5 νέα ντοκιμαντέρ που αξίζει να δεις το Σεπτέμβριο

    Μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του Netflix είναι αυτή των ντοκιμαντέρ, με τον κολοσσό του streaming να εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενο για τους fans του είδους. Νέα, ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές και το Σεπτέμβριο, καθώς στον κατάλογο της υπηρεσίας προστίθενται τα παρακάτω:

    06/09/2023 Θηρευτές

    Δείτε τη ζωή μέσα από τα μάτια των τσιτάχ, των πολικών αρκούδων και των πιο ισχυρών κυνηγών του πλανήτη, καθώς παλεύουν ενάντια στις αντιξοότητες για να επιβιώσουν.

    06/09/2023 Έσο Έτοιμος: Οι Μυστικοί Φάκελοι των Προσκόπων της Αμερικής

    Επιζώντες, πληροφοριοδότες και ειδικοί αφηγούνται τη συγκάλυψη περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης στους Προσκόπους της Αμερικής και τον συγκλονιστικό αντίκτυπό της.

    08/09/2023 Ιστορίες Κατασκοπείας

    Πράκτορες της MI6 και της CIA μοιράζονται εσωτερικές ιστορίες για κόλπα κατασκόπων, τον Ψυχρό Πόλεμο και πραξικοπήματα που πραγματοποιήθηκαν από μυστικούς πράκτορες.

    15/09/2023 Οι πιο Σκληρές Φυλακές του Κόσμου: Σεζόν 7

    Ο δημοσιογράφος και πρώην κρατούμενος Ράφαελ Ρόου βιώνει τη ζωή μέσα σε φυλακές στη Φινλανδία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ινδονησία και τις Νήσους του Σολομώντα.

    27/09/2023 Επαφές

    Μια συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ που εξετάζει με λεπτομέρεια πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ τα τελευταία 50 χρόνια και συναρμολογεί εντυπωσιακά νέα δεδομένα.

    Διαβάστε επίσης:

    Αναδρομή στο παρελθόν με 16 νέα ντοκιμαντέρ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles