17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: 6 ταινίες για να παρακολουθήσεις τον Ιούλιο

    Αρκετές νέες ταινίες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του Netflix το μήνα Ιούλιο, αφού η υπηρεσία προχωρά σε ενδιαφέρουσες προσθήκες. Αναλυτικά, θα δούμε:

    07/07/2023 Πεθερικά Γκάνγκστερ

    Όταν, λίγο πριν από τον γάμο του Όουεν, ληστεύουν την τράπεζα που διευθύνει, όλα τα στοιχεία δείχνουν προς μια απίστευτα άβολη κατεύθυνση: τα μελλοντικά πεθερικά του.

    14/07/2023 Οι Τακτικές του Έρωτα 2

    Η Ασλί δηλώνει ότι ο γάμος είναι απάτη, αλλά, όταν ο σύντροφός της, ο Κερέμ, αναπάντεχα συμφωνεί, θα κάνει τα πάντα για να τον χειραγωγήσει ώστε να της κάνει πρόταση γάμου.

    14/07/2023 Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη

    Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου “Με τα Μάτια Κλειστά” έρχεται το ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει..

    19/07/2023 Οι (Σχεδόν) Θρύλοι

    Μια πολύχρωμη μεξικάνικη πόλη. Δύο ετεροθαλή αδέρφια. Ο Ρομέο κι ο Πρεσιάδο ξαναβρίσκονται για να τιμήσουν τη μνήμη του μπαμπά τους σ’ ένα ράλι με αδρεναλίνη και μουσική.

    21/07/2023 Κλωνοποίησαν τον Ταϊρόν

    Μια σειρά ανεξήγητων γεγονότων οδηγεί ένα απίθανο τρίο (Τζον Μπογιέγκα, Τζέιμι Φοξ και Τιόνα Πάρις) στα δίχτυα μιας μοχθηρής συνωμοσίας στη γειτονιά.

    27/07/2023 Ευτυχία για Αρχάριους

    Η Χέλεν ζούσε πάντοτε όσο πιο συγκρατημένα γινόταν. Πλέον χωρισμένη, ξεκινά ένα σεμινάριο επιβίωσης, παρέα με ιδιαίτερα άγνωστα άτομα, για την “περιπέτεια μιας ζωής”.

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    01/07/2023

    Ουρανοξύστης 

    Μάρλεϊ, ένας Μεγάλος Μπελάς 

    Νύφες σε Πόλεμο 

    Mamma Mia! Here We Go Again 

    Άπιστη 

    Η Επιστροφή 

    Mr. & Mrs. Smith

    Bohemian Rhapsody

    Mamma Mia! Η ταινία 

    Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε 

    Τραγούδα! Sing 

    15/07/2023

    Τοπ Γκαν 

    Ξενοδοχείο για Τέρατα 

    Ξενοδοχείο για Τέρατα 2

    Δια Πυρός και Σιδήρου 

    Don’t Tell a Soul 

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles