16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

    Ακόμα μια σειρά ντοκιμαντέρ για έναν από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως ετοιμάζει προσεχώς το Netflix. Ο κολοσσός του streaming έχει στα «σκαριά» μια νέα παραγωγή για τη ζωή και την καριέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στην οποία θα συμμετέχουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.
    Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε το Netflix, στο ντοκιμαντέρ θα γίνεται αναφορά στα παιδικά χρόνια του Μπέκαμ στο Ανατολικό Λονδίνο, αλλά και τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον έκαναν να ξεχωρίσει και να αναδειχτεί σε έναν από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές σε παγκόσμιο επίπεδο.


    Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, «ο Μπέκαμ και η οικογένειά του θα δώσουν συνεντεύξεις και θα μοιραστούν προσωπικές εικόνες από τη ζωή τους για να αφηγηθούν πλήρως την ιστορία του πώς έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους αθλητές όλων των εποχών».
    Η σειρά αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια σε σκηνοθεσία του Φίσερ Στίβενς, ενώ θα αξιοποιεί υλικό από το προσωπικό αρχείο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles