16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: “Γιορτάζει” 8 εκατ. νέους συνδρομητές με… αυξήσεις στις τιμές των πακέτων

    Το Netflix είναι πράγματι ο “βασιλιάς” του streaming και τα τελευταία στοιχεία έρχονται να το αποδείξουν. Μπορεί η δημοφιλής υπηρεσία να βρήκε διάφορα εμπόδια στο δρόμο της την προηγούμενη διετία, κυνηγώντας όμως το διαμοιρασμό των κωδικών και λανσάροντας νέα φθηνότερα πακέτα με διαφημίσεις, κατάφερε να φέρει πίσω τους συνδρομητές που έχασε και μάλλον αρκετούς καινούριους.

    Πιο συγκεκριμένα, άλμα της τάξεως του 11% σημειώνουν μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης της Τετάρτης οι μετοχές του Netflix, καθώς ο γίγαντας του streaming ανακοίνωσε πως πρόσθεσε 8,76 εκατ. συνδρομητές κατά τη διάρκεια του τριμήνου, έναντι 5,49 εκατ. που ανέμεναν οι αναλυτές. Πρόκειται πράγματι για μεγάλη επιτυχία, αφού τα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 8,54 δισεκατομμύρια δολάρια. Ποιο είναι το κακό της υπόθεσης; Το γεγονός ότι οι συνδρομητές θα πρέπει γι’ ακόμη μια φορά να βάλουν βαθύτερα το χέρι στην τσέπη!

    Κι όμως! Το Netflix ανακοίνωσε ΞΑΝΑ αυξήσεις στα πακέτα του, οι οποίες, ως είθισται, θα ξεκινήσουν από τις Η.Π.Α. και θα επεκταθούν στη συνέχεια στις λοιπές χώρες. Πιο αναλυτικά, η εταιρεία δήλωσε ότι το premium πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες θα αυξηθεί κατά 3 δολάρια το μήνα, στα 22,99 δολάρια, ξεκινώντας από την Τετάρτη, ενώ το βασικό πρόγραμμα θα αυξηθεί στα 11.99 δολάρια. Όλα τα άλλα συνδρομητικά πακέτα θα παραμείνουν στο ίδιο μηνιαίο κόστος.

    Το Netflix ανακοίνωσε επίσης αυξήσεις τιμών για ορισμένα πακέτα συνδρομής στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία. Αναμένουμε να δούμε τι θα ισχύσει για την Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Logitech G: Νέα σειρά προϊόντων PRO σε μία μοναδική εκδήλωση με το streamer Pun1sher

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles