18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Netflix: Νέο trailer για το πολεμικό δράμα All The Light We Cannot See

    Μεταξύ όλων των trailer που μοιράστηκε το Netflix κατά τη διάρκεια του φετινού Tudum, αρκετό ενδιαφέρον παρουσίασε η επερχόμενη μεταφορά του βραβευμένου με Πούλιτζερ μυθιστορήματος του Anthony Doerr, All The Light We Cannot See. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser για την ομώνυμη μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων.

    Για όσους δεν έχουν διαβάσει το εξαιρετικό μυθιστόρημα του 2014 του Doerr, το All The Light We Cannot See διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ακολουθεί τη Marie-Laure, μια τυφλή Γαλλίδα, και τον Werner, ένα ορφανό από τη Γερμανία που στρατολογείται στη ναζιστική πολεμική μηχανή στην αρχή της σύγκρουσης. Οι δύο ήρωες συνδέονται μεταξύ τους μέσω ραδιοφώνου και ένα μεγάλο μέρος της αφήγησης εκτυλίσσεται στην πόλη Saint-Malo.

    Εκτός από ένα cast γεμάτο αστέρια, που περιλαμβάνει τον Mark Ruffalo και τους Aria Mia Loberti και Louis Hofmann ως πρωταγωνιστές της ιστορίας, το All The Light We Cannot See διαθέτει αξιοσημείωτα ταλέντα πίσω από την κάμερα. Ο Steven Knight, γνωστός για τη δουλειά του στα Locke, Spencer και Peaky Blinders, έγραψε τη διασκευή, ενώ ο παραγωγός του Stranger Things, Shawn Levy, σκηνοθέτησε τη σειρά. Το All The Light We Cannot See θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 2 Νοεμβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    LOTR: The Rings Of Power: Νέες πληροφορίες για τη 2η σεζόν

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles