18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Nokia 105 Classic: Έρχεται με υποστήριξη πληρωμών UPI και τιμή στα 11 ευρώ!

    Η HMD λάνσαρε το Nokia 105 στην Ινδία πριν από λίγους μήνες με υποστήριξη Unified Payments Interface (UPI) για άμεσες πληρωμές. Η συσκευή έφτασε με 123PAY για να επιτρέψει πληρωμές UPI χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τώρα, η μάρκα παρουσίασε το Nokia 105 Classic στην Ινδία, το οποίο, επίσης, επιτρέπει πληρωμές UPI και συνοδεύεται από μια ενσωματωμένη εφαρμογή UPI.

    Η εταιρεία αναφέρει ότι το Nokia 105 Classic έχει “υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές αντοχής για να αντέξει ακόμη και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα, εξασφαλίζοντας αδιάλειπτη συνδεσιμότητα ανεξάρτητα από τις περιστάσεις”. Έχει επίσης άφθονη απόσταση μεταξύ των κουμπιών στο πληκτρολόγιο για να διευκολύνει τους χρήστες να καλούν και να στέλνουν κείμενο, ακόμη και στο σκοτάδι.

    Το feature phone διαθέτει wireless FM Radio και διαθέτει μπαταρία 800 mAh που επιτρέπει “αδιάλειπτες συνομιλίες από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου”. Η HMD δεν έχει ακόμη αναλύσει λεπτομερώς specs του Nokia 105 Classic, αλλά η δήλωσε ότι θα έρθει σε τέσσερις παραλλαγές με επιλογές μονής και διπλής SIM και με και χωρίς φορτιστή.

    Το Nokia 105 Classic είναι ήδη διαθέσιμο στην Ινδία σε μπλε και ανθρακί χρώμα και κοστίζει μόλις 12 δολάρια, δηλαδή περίπου 11 ευρώ. Αναμένουμε να μάθουμε αν η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Xiaomi 14 και Xiaomi 14 Pro: Αποκαλύφθηκε στην Κίνα η ναυαρχίδα με τα… όλα της!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles