17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Nova Flash. Εκτυφλωτικό φλας για ζωντανές φωτογραφίες στο iPhone!

    Το Nova Flash πρόκειται για ένα αυτόνομο gadget, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει τους χρήστες που λατρεύουν να τραβούν φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας το iPhone τους. Όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί, μία από τις πιο γνωστές αδυναμίες των σημερινών smartphones έχει να κάνει με το γεγονός ότι συνήθως διαθέτουν εξαιρετικά αδύναμο LED φλας. Έτσι λοιπόν, στις περισσότερες περιπτώσεις οι νυχτερινές λήψεις είναι ποιοτικά κάτω του μετρίου, αφήνοντας μία δόση απογοήτευσης.

    nova-flash-640x427

    Το Nova Flash είναι μία wireless συσκευή που έρχεται για να διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και να αναβαθμίσει πραγματικά την ποιότητα των mobile φωτογραφιών. Το συγκεκριμένο φλας συγχρονίζεται με το iPhone, όποτε πολύ απλά ο χρήστης πιέζει το κουμπί για να τραβήξει μία φωτογραφία. Μάλιστα, το εν λόγω πρωτότυπο gadget μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες επιφάνειες, προσδίδοντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία στους mobile φωτογράφους. Επιπλέον, το Nova Flash συνεργάζεται με μία εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή, την οποία μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες από το iTunes. Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο και καθορίζει την ένταση που θα έχει το φλας, την θερμοκρασία των χρωμάτων και πλήθος άλλων χρηστικών λειτουργιών.

    nova-flash1

    Το Nova Flash θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουνίου αποκλειστικά για iPhone με τιμή στα 59.99 δολάρια. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας BiteMyApple.co.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles