18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ο Daniel Craig παίζει στο Star Wars: The Force Awakens!

    Δεν υπάρχει άνθρωπος στο Hollywood (ή καλύτερα στον κόσμο ολόκληρο) που να μην θέλει να εμφανιστεί σ’ ένα Star Wars. Έχουν παρακαλέσει πολλοί τον εκάστοτε σκηνθέτη για να κάνουν έστω ένα πέρασμα, να είναι έστω πίσω από μία μάσκα και σ’ ένα πολύ μακρινό πλάνο. Μία τέτοια λοιπόν φόρεσε και ο James Bond και έπαιξε στο Star Wars: The Force Awakens!

    Stormtrooper

    Ναι ναι καλά διαβάσατε. Ο Daniel Craig ντύθηκε Stormtrooper και στήθηκε μπροστά στην κάμερα του J.J. Abrams. Τον περασμένο Μάιο είχε ξεφύγει του Simon Pegg πως ο Craig ήταν στα γυρίσματα του επερχόμενου Star Wars. Το νέο έπαιξε παντού, αλλά με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν τότε γύρω από το φιλμ, γρήγορα ξεχάστηκε. Σ’ αυτό βοήθησε και ο σύγχρονος James Bond αφού όταν τον ρώτησαν για την δήλωση του Pegg, εκείνος “έπαιξε” μια χαρά τον ρόλο του ανίδεου και απόρησε γιατί θα έπαιζε ποτέ τον “extra” σε μία άλλη ταινία. Βέβαια δεν μιλάμε για την οποιαδήποτε ταινία, αλλά για το Star Wars.
    Ναι, όπως έγινε γνωστό ο Craig ντύθηκε με μεγάλη του χαρά Stormtrooper και εάν προσέξτε την σκηνή που η Rey (Daisy Ridley) ζητάει από έναν Stormtrooper να την βοηθήσει να ξεφύγει ίσως… νιώσετε την αύρα του James Bond. Ποιος ξέρει πόσοι άλλοι φόρεσαν την Stormtrooper στολή και έπαιξαν στο Star Wars: The Force Awakens και ίσως δεν το μάθουμε και ποτέ…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles