19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ευρώπης. Η νύχτα που η Πόλη βάφτηκε κόκκινη.

    Δεν έχει σημασία τι ομάδα είσαι. Μπορεί να υποστηρίζεις την ΚΑΕ Κωλοπετινίτσας και να κόβεις τη φλέβα σου για κείνη. Δεν μπορείς, όμως να αρνηθείς πως κάθε φορά που μία Ελληνική ομάδα παίρνει ένα διεθνή τίτλο, χαίρεσαι.

    Λυπάσαι που ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τόσες δυσκολίες στο Final Four και δικαιωματικά θα του άξιζε καλύτερη τύχη και καλύτερη αντιμετώπιση.

    Στη γιορτή του μπάσκετ, όμως, το σημαντικό είναι πως το τρόπαιο κατέκτησε, άλλη μία φορά, μία Ελληνική ομάδα και θα φέρει το τρόπαιο εδώ. Πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν «θα πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα Ευρώπης; Με καμία κυβέρνηση». Προφανώς επιβεβαιώθηκαν καθώς, το πήρε χωρίς καμία κυβέρνηση.

    Την ώρα της λήξης του τελικού, το βράδυ της Κυριακής 13/05/2012 τα πάντα στο Ελληνικό ίντερνετ είχαν σιγήσει. Στο twitter συζητούσαν για την πολιτική κατάσταση και τις επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο. Μέχρι τη στιγμή που άρχισε να κλείνει η ψαλίδα των 19 πόντων που χώριζε το σκορ της CSKA και του Ολυμπιακού. Τότε ξεκίνησαν όλοι, δειλά, να λένε πως «βρε λες;»

    Το τελευταίο λεπτό του αγώνα θα είναι κάτι που θα βλέπουμε για πολύ καιρό και ειδικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα το θυμούνται για πάντα.

    Δείτε το βίντεο. Και, έστω και ετεροχρονισμένα, παρακολουθήστε τα hashtags #osfp και #olympiakos στο twitter. Θα είναι σαν να ζείτε τις ίδιες στιγμές του θρίλερ που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός. Κι αν είστε οπαδός του Ολυμπιακού, θα μαζέψετε τα tweets και θα τα κάνετε αφίσα. Σίγουρα.


    To βίντεο προέρχεται από το κανάλι του Gazzeta.gr

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles