15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    O Steve Jobs ήθελε και back button για το iPhone, σύμφωνα με αποκαλύψεις νέου βιβλίου

    Νέα δεδομένα σχετικά με το σχεδιασμό του πρώτου iPhone -και τις επιθυμίες του Steve Jobs σχετικά μ’ αυτό- φέρνει ένα νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για το “The One Device: The Secret History of the iPhone”, ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον Brian Merchant και κυκλοφορεί σήμερα.

    the-secret-history-of-the-iphone

    Σύμφωνα με αυτό, εάν ο αρχικός σχεδιασμός του Steve Jobs για το iPhone είχε “υιοθετηθεί” στη συσκευή, θα υπήρχαν δύο buttons στη συσκευή αντί για μόνο το “home”. Κι αυτό γιατί ο συνιδρυτής της Apple ήθελε η συσκευή να διαθέτει και πίσω πλήκτρο για την πλοήγησή της.

    Κι όλα αυτά, σύμφωνα με αποκαλύψεις του Imran Chaudhri, ο οποίος εργάστηκε ως σχεδιαστής στην Apple για περισσότερα από 19 χρόνια, ο οποίος μάλιστα σημειώνει ότι αρχικά το iPhone δεν είχε καθόλου buttons. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι ένα home button ήταν απαραίτητο και κατόπιν ο Jobs θέλησε να προσθέσει ακόμη ένα back button.

    Ο Chaudhri σημειώνει μάλιστα ότι ο ίδιος έπεισε τον Jobs να αφαιρέσει το δεύτερο πλήκτρο και κάπως έτσι γνωρίσαμε το iPhone που ανακοινώθηκε το 2007 με ό,τι ακολούθησε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles