18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Mission: Impossible 7

    Τα γυρίσματα πολλών ταινιών και δημοφιλών σειρών συνάντησαν αλλεπάλληλα εμπόδια κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Πολλές ήταν οι αναβολές και αρκετές οι καθυστερήσεις, με το  Mission: Impossible 7 να μην αποτελεί εξαίρεση. Επιτέλους, όμως, όπως έγινε γνωστό, τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν!

    Στην τελευταία από τις ταινίες της σειράς ο Tom Cruise στο ρόλο του πράκτορα Ethan Hunt θα αναλάβει ακόμα μια επικίνδυνη αποστολή. Τα γυρίσματα αποδείχτηκαν δύσκολη υπόθεση, καθώς οι λήψεις ήταν αρκετά απαιτητικές.

    Η ανάρτηση του Christopher McQuarrie

    Ωστόσο, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Christopher McQuarrie μοιράστηκε τα νέα για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας, με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram. Η εικόνα απαθανατίζει τον ίδιο και τον Τομ Κρουζ να κάθονται σε μια στέγη ατενίζοντας τον ορίζοντα. Ο σκηνοθέτης ευχαρίστησε το cast και το συνεργείο που κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή κάτω από αντίξοες συνθήκες, γράφοντας:

    «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλούς ανθρώπους». Αναφερόμενος στους συντελεστές: «Ακόμα και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, θα ήταν απίστευτο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που καταφέρατε».

    Μια από τις τελευταίες προσθήκες του cast, το αστέρι της Marvel Pom Klementieff, ανταποκρίθηκε στην ανάρτηση με 3 emojis, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εκτίμησή της.

    Διαβάστε επίσης: 

    Γιατί όλα τα σημερινά blockbuster τρέιλερ μοιάζουν τόσο;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles