17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    One UI 3.0 για το Samsung Galaxy Note 10

     

    Αν έχετε μείνει “πιστοί” στο αγαπημένο σας Note 10, ήρθε η ώρα της ανταμοιβής!

    Μετά τα Galaxy Note 20 Series που έλαβαν πρόσφατα το One UI 3.0 με το Android 11 update, ήρθε η σειρά των προκατόχων τους, των Note 10 της Samsung. Τα Note 10 και Note 10+ στην Ευρώπη, λοιπόν, άρχισαν να δέχονται μέσω OTA update τη νέα έκδοση του Android OS αλλά και του νέου UI της Samsung.

    Το update είναι το N97xFXXU6ETLL και έρχεται μαζί με το security patch του Δεκεμβρίου 2020. Βελτιώσεις του One UI 3.0 περιλαμβάνουν νέα chat bubbles, one-time permissions και βελτιώσεις στο πληκτρολόγιο της Samsung. Αξίζει να αναφερθεί πως το update αναμενόταν περίπου 1 μήνα αργότερα, οπότε δείτε το σαν ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο από την εταιρεία!

    Πηγή: GSMArena

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles