16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Οργή Musk για το μποϊκοτάζ στο Χ: “Να πάνε να γ@μηθούν οι διαφημιζόμενοι”

    Ο Elon Musk χτες παρευρέθηκε στο συνέδριο DealBook και, μεταξύ άλλων, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πρόσφατες αντισημιτικές αναρτήσεις του στο X και στο αν η εταιρεία του μπορεί να επιβιώσει από το μποϊκοτάζ των διαφημιζόμενων. Σε αυτό το θέμα, ο Musk φάνηκε αφενός απολογητικός και αφετέρου… προκλητικός, αφού αρχικά αναγνώρισε τα λάθη του και στη συνέχεια έκανε ό, τι μπορούσε για να απομακρύνει τους διαφημιστές.

    Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δισεκατομμυριούχος ανέφερε:

    «Ελπίζω να σταματήσουν. Μην διαφημίζεστε», είπε ο Musk στον δημοσιογράφο Andrew Ross Sorkin. «Αν κάποιος πρόκειται να προσπαθήσει να με εκβιάσει με διαφημίσεις, να με εκβιάσει με χρήματα, να πάει να γ@μηθεί. Είναι σαφές αυτό; Ελπίζω να είναι». Παράλληλα, αναφέρθηκε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney Bob Iger, ο οποίος είπε ότι δεν θέλει η Disney να συνδεθεί με τον Musk, ενώ βρισκόταν στη σκηνή του συνεδρίου νωρίτερα την ίδια ημέρα. «Γεια σου Μπομπ, αν είσαι στο κοινό», υπογράμμισε ο Musk.

    Εάν οι διαφημιστές δεν επιστρέψουν, συνέχισε ο Musk, «αυτό που θα πετύχει το διαφημιστικό μποϊκοτάζ είναι ότι θα σκοτώσει την εταιρεία». Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αφού μιλούσε για το ζήτημα σαν να ήταν μάρτυρας το Χ και οι διαφημιστές ο εχθρός. «Αυτό θα γνωρίζουν όλοι στη Γη», είπε. «Θα φύγουμε εξαιτίας ενός μποϊκοτάζ των διαφημιστών».

    Δείτε στη συνέχεια το Video:

    Διαβάστε επίσης:

    Every calorie…counts! Ρύθμιση διατροφικού πλάνου με το HUAWEI WATCH GT4! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles