15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Οριστικό! Έρχεται το καλοκαίρι του 2022 το «Tales of the Walking Dead»

    Το “The Walking Dead” αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές με ζόμπι, αλλά φέτος ήρθε η ώρα να κλείσει τον κύκλο της μετά από αρκετά χρόνια που βρίσκεται στον αέρα. Όμως όσοι βλέπουν αυτό το τέλος με απογοήτευση, μπορούν να χαρούν, αφού το καλοκαίρι του 2022  θα δούμε το «Tales of the Walking Dead». Πρόκειται για μια ανθολογία της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς που τοποθετείται στον γνώριμο κόσμο του Walking Dead και θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια.

    Το συγκεκριμένο spinoff είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2020. Όμως πλέον το AMC έδωσε και επίσημα το πράσινο “φως”. Στα νέα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε γνωστούς αλλά και νέους χαρακτήρες. Ο Channing Powell, σεναριογράφος και παραγωγός στο «The Walking Dead» θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Scott M. Gimple, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύμπαν ισάξιο με το «The Walking Dead».

    Σημειώνεται ότι το δεύτερο μέρος του 11ου κύκλου της σειράς The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου του 2022 και θα πρωταγωνιστούν οι Norman Reedus ως Daryl Dixon, Melissa McBride ως Carol Peletier, Lauren Cohan ως Maggie Greene, Christian Serratos ως Rosita Espinosa, Josh McDermitt ως Eugene Porter, Seth Gilliam ως Gabriel Stokes, Ross Marquand ως Aaron, Khary Payton ως Ezekiel, και Jeffrey Dean Morgan ως Negan.

    Διαβάστε επίσης: Doctor Who: Νέο teaser για την 13η σεζόν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles