22.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
More

    «Όχι σεξ, τσιγάρο και ποτό κατά τη διάρκεια του Mundial»

    Ρητές και κατηγορηματικές είναι οι εντολές που έδωσε στους παίκτες του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του ΜεξικόMiguel Herrera, σχετικά με τη συμπεριφορά που θα πρέπει να επιδείξουν, τόσο στο διάστημα της προετοιμασίας εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

    miguel-herrera

    «Ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να αντέξει είκοσι μέρες – ένα μήνα χωρίς σεξουαλική επαφή, απλά δεν είναι επαγγελματίας», υποστήριξε ο 46χρονος Μεξικανός τεχνικός, με σχετική ανάρτηση στο Twitter.

    miguel-herrera-tweet

    «Απαγορεύεται ακόμα το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ», είπε σε δηλώσεις του ο Herrera, ενώ συμπλήρωσε πως «οι παίκτες θα μπορούν να φεύγουν για λίγες ώρες από το ξενοδοχείο, προκειμένου να βλέπουν τις οικογένειές τους και να μπαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα».

    Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του τεχνικού διευθυντή της εθνικής Μεξικό, Ricardo Peláez, ο οποίος σχολιάζοντας με χιούμορ τις εντολές του head coach, είπε: «θα επιτρέπονται οι σεξουαλικές επαφές κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, αρκεί να μην είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών!».

    Ricardo_Pelaez

    Το Μεξικό δεν είναι η μόνη εθνική ομάδα που λαμβάνει τέτοιου είδους «μέτρα»… Πρόσφατα, ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Luiz Felipe Scolari, εξέφρασε την ανησυχία του για ενδεχόμενο τραυματισμό των ποδοσφαιριστών του στα υπνοδωμάτια!

    Luis_Felipe_Scolari

    Για τον λόγο αυτό, έβαλε κανόνες στη σεξουαλική δραστηριότητα των παικτών του κατά τη διάρκεια του Mundial, περιορίζοντάς την στο «νορμάλ», αφού ναι μεν τους επέτρεψε το σεξ, πλην όμως τους απαγόρευσε τα… «ακροβατικά»!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles