20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Παγκόσμιο μουσικό event διοργανώνει το TikTok το Δεκέμβριο

    Το TikTok αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως και έχει τεράστια επίδραση στη μουσική βιομηχανία. Αναρίθμητα τραγούδια που έγιναν viral πρώτα στην πλατφόρμα, εξελίχθηκαν σε mainstream hits. Η υπηρεσία όμως τώρα φαίνεται ότι θέλει να κάνει ένα βήμα παραπέρα, αποφασίζοντας να φιλοξενήσει το δικό της μουσικό festival.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, προσεχώς έρχεται το πρώτο “live global music event”, το οποίο θα ονομάζεται TikTok In The Mix. Το event θα λάβει χώρα στη Mesa της Arizona στις 10 Δεκεμβρίου και στην πρώτη γραμμή θα βρεθούν οι Cardi B, Niall Horan, Anitta και Charlie Puth, προσωπικότητες δηλαδή που είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στο TikTok. Η υπηρεσία ανέφερε ότι θα υπάρξουν καλεσμένοι έκπληξη και shows από αναδυόμενους καλλιτέχνες, μερικοί από τους οποίους συμμετέχουν στο πρόγραμμα TikTok Elevate για ανερχόμενους μουσικούς.

    Οι followers των τεσσάρων headliners θα λάβουν κωδικούς προπώλησης για να αγοράσουν εισιτήρια από τις 27 Οκτωβρίου. Η γενική πώληση όμως θα ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου. Φυσικά, το TikTok θα μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση μέσα από την εφαρμογή του.

    Σημειώνεται ότι οι περισσότερες πλατφόρμες θα επέλεγαν να χρηματοδοτήσουν κάποιο μουσικό φεστιβάλ και όχι να διοργανώσουν το δικό τους. Ωστόσο, το TikTok έχει χαράξει στο χώρο της μουσικής τη δική του πορεία, με αποτέλεσμα να μπορεί να φιλοξενήσει τη δική του εκδήλωση με καθιερωμένα ονόματα και αρκετά φρέσκα πρόσωπα.

    Διαβάστε επίσης:

    Clona: Γεγονός το ΑΙ chatbot που είναι έτοιμο για… sexting (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles