15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Παρουσίαση των Σχεδίων Χορηγιών για Ψηφιακή Αναβάθμιση και Προώθησης Επενδύσεων Ενεργειακής Απόδοσης ΜμΕ

    Διαδικτυακή Παρουσίαση των Σχεδίων Χορηγιών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ), που αφορούν: α) την Ψηφιακή Αναβάθμιση των ΜμΕ και β) την Προώθηση Επενδύσεων Ενεργειακής Απόδοσης από ΜμΕ, διοργανώνουν την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, στις 3:30 μ.μ., η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το ΥΕΕΒ.

    Αναλυτικότερα, στην εν λόγω εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα πιο κάτω Σχέδια Χορηγιών του ΥΕΕΒ που απευθύνονται σε Επιχειρήσεις:

    – Σχέδιο Χορηγιών για την Ψηφιακή Αναβάθμιση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, συνολικού ύψους €10 εκατ. (η προκήρυξη του νέου αυτού Σχεδίου αναμένεται να γίνει εντος του τρέχοντος μηνός)

    Σχέδιο Χορηγιών για την Προώθηση Επενδύσεων Ενεργειακής Απόδοσης από Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, ύψους €40 εκατ. (το σχέδιο αυτό έχει ήδη προκηρυχθεί και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι σε ισχύ)

    Για δηλώσεις συμμετοχής στην παρουσίαση ακολουθείστε τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMmyUYSZ7r9AuLUR-EIbm6ldJeAdulmmtc2oyr6tr0NWmM-A/viewform?usp=pp_url

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles