23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Πιάνει το… φωτόσπαθο ο Keanu Reeves για το Star Wars: The Acolyte

    Έχουμε δει το John Wick να χειρίζεται πολλά όπλα. Το φωτόσπαθο όμως, μέχρι σήμερα, δεν ήταν ένα από αυτά. Σε αυτή τη ζωή όμως όλα είναι πιθανά, καθώς πρόσφατες φήμες θέλουν τον αγαπημένο Keanu Reeves να έχει γυρίσει ήδη μια σκηνή για το Star Wars: The Acolyte, την επερχόμενη σειρά του Disney+.

    Παρά το γεγονός ότι η είδηση της εμφάνισης του Keanu Reeves στο The Acolyte ενθουσιάζει τους fans, ένα cameo εγείρει ερωτήματα. Εδώ και χρόνια, o Reeves έχει αναφερθεί ότι θα συμμετάσχει σε ένα έργο Star Wars, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες.

    Άλλα δημοσιεύματα τοποθετούν το ρόλο του Keanu Reeves όχι σε μια live action σειρά, όπως το The Acolyte, αλλά σε μια animated. Οι ρόλοι που αναφέρονται συχνότερα σε σχέση με τον Reeves είναι ο Sith King Valar και ο Sith Lord Darth Revan, που παρουσιάστηκε στο video game Star Wars: Knights of the Old Republic του 2003.  Το γεγονός ότι η εμφάνιση του Keanu Reeves στο The Acolyte θα είναι ένα cameo θα μπορούσε να δημιουργήσει αμφιβολίες για την πιθανότητα να παίξει τον Revan, τον Valar ή οποιονδήποτε άλλο σημαντικό χαρακτήρα της σειράς. Το Star Wars, ιδιαίτερα μετά τα prequels, έχει μακρά ιστορία cameos διασημοτήτων – συχνά χωρίς τα αστέρια να είναι καν αναγνωρίσιμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεία Emmy: 23 υποψηφιότητες για σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles