15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Plus One: Το νέο χαρακτηριστικό του Tinder που βρίσκει συνοδό για γάμους

    Ένα μόνιμο πρόβλημα που απασχολεί τους singles σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η αναζήτηση του plus one κάθε φορά που πρέπει να παρευρεθούν σε γάμους, βαφτίσια και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις.

    Έρχεται το Plus One

    Όμως αυτό το μείζον ζήτημα αναμένεται να λυθεί, καθώς το δημοφιλές dating app Tinder ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο να λανσάρει το Plus One. Τι είναι το Plus One; Πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να δηλώσουν πως ψάχνουν ταίρι για έναν γάμο, για βαφτίσια, για ένα πάρτι ή μια συγκέντρωση.

    Το Tinder ανέφερε ότι οι Plus One χρήστες μπορούν να υποδείξουν ότι είτε ψάχνουν είτε είναι πρόθυμοι να το κάνουν, ένα ραντεβού για γαμήλια εκδήλωση. Με τον τρόπο αυτό όσοι πρέπει να δώσουν το “παρών” σε ένα γάμο μπορούν να βρουν ταίρι ή όσοι είναι διαθέσιμοι για να συνοδεύσουν κάποιον στο μεγάλο γεγονός μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον.

    Διαβάστε επίσης: 

    Facebook: Επένδυση 50 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη του «metaverse»

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles