23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ποιο είναι το καλύτερο soundtrack του Hans Zimmer; Ο διάσημος συνθέτης επιτέλους απάντησε

    Λίγοι είναι οι συνθέτες που έχουν στο βιογραφικό τους τις τεράστιες επιτυχίες του Hans Zimmer, αφού το όνομα του μεγάλου μουσικού είναι συνώνυμο με οσκαρικά soundtracks γνωστών ταινιών όπως “Οι πειρατές της Καραϊβικής”, το Lion King, το Dune κ.α. Τα βραβεία που έχει αποσπάσει ο Zimmer είναι αμέτρητα, καθώς για σχεδόν τρεις δεκαετίες έχει συνθέσει μουσική για πάνω από 100 ταινίες. Είναι λογικό, λοιπόν, οι fans να αναρωτιούνται ποιος είναι το αγαπημένο κομμάτι του ίδιου και αρκετές φορές οι δημοσιογράφοι τον έχουν ρωτήσει ποια πιστεύει ότι είναι η καλύτερή του σύνθεση.

    Μέχρι σήμερα, ο Γερμανός συνθέτης δεν είχε απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Πρόσφατα όμως αποφάσισε να λύσει την απορία σε όσους ρωτούσαν μέσα από μια ανάρτηση στο Tik Tok. σε σχετικό video, ο Zimmer ανέφερε τα εξής:

    “Ο κόσμος με ρωτάει συνέχει ποιο είναι το αγαπημένο μου soundtrack. Συνεχώς αποφεύγω να απαντήσω. Και πως θα σας φαινόταν να μην την αποφύγω αυτή τη φορά; Θα σας πως ότι το πρώτο, το πιο αγαπημένο που έγραψα ποτέ, νομίζω ότι είναι το soundtrack του “Interstellar”. Ή μπορεί να μην έχω γράψει ακόμη το αγαπημένο μου soundtrack, οπότε ίσως αυτή να είναι η καλύτερη απάντηση”.

    Διαβάστε επίσης: The Witcher: Νέες αποκαλύψεις για την 3η σεζόν – Ηρωική η “έξοδος” του Henry Cavill (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles