16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Polar M200, το mid-range fitness tracker που ομορφαίνει την καθημερινότητα σας!

     

    H αγορά των fitness trackers σίγουρα δεν στερείται ποικιλίας, καθώς υπάρχει μία τεράστια γκάμα προϊόντων που μπορεί να ικανοποιήσει από τους πιο απαιτητικούς μέχρι τους entry-level καταναλωτές που θέλουν απλώς να δαπανήσουν ένα πιο μικρό ποσό για να αγοράσουν το fitness tracker της αρεσκείας τους. Εάν παρόλα αυτά όμως ψάχνετε για ένα fitness tracker που να ανήκει στην “μεσαία” κατηγορία τότε αξίζει να ρίξετε μία ματιά στο M200 της Polar.

    polar_m200_frontleft_white_400x450

    Το Polar M200 διαθέτει ένα αρκετά απλοϊκό display, το οποίο εμφανίζει μία σειρά από χρηστικές πληροφορίες στον χρήστη του και κάνει όλα όσα πρέπει να κάνει ένα fitness tracker που σέβεται τον εαυτό του. Ειδικότερα, διαθέτει σένσορα μέτρησης καρδιακών παλμών, που σας βοηθάει να καταλάβετε καλύτερα την καρδιακή σας λειτουργία σε συνθήκες έντονης άσκησης. Επιπλέον, η πρόταση της Polar έρχεται με ενσωματωμένο GPS (ιδανικό για όλους εκείνους που τους αρέσει το τρέξιμο στην εξοχή), όπως επίσης και βηματομετρητή που μετράει τα βήματα που κάνατε και τις θερμίδες που κάψατε. Επίσης, το Polar M200 δύναται να μετρήσει και την ποιότητα του ύπνου σας, βοηθώντας σας έτσι να εξασφαλίσετε έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Το Polar M200 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη της φετινής χρονιάς και σίγουρα αποτελεί μία αρκετά καλή οικονομικά πρόταση για την κατηγορία του, καθώς θα στοιχίζει περίπου 149$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles