24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Πως να ξεκλειδώσεις την πόρτα του δωματίου στο ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας το iPhone

    Τον περασμένο χρόνο, ένα update στο Apple Wallet έδωσε τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους πελάτες τους ψηφιακά κλειδιά για το δωμάτιό τους και να ανοίγουν την πόρτα με τη χρήση μόνο ενός smartphone. Για όσους αναρωτιούνται πως ακριβώς λειτουργεί αυτό, ένα video ανέβηκε πρόσφατα από τον tech reporter Rich DeMuro, ο οποίος δείχνει αναλυτικά πως λειτουργεί το σύστημα.

    Είναι πιο εύκολο από όσο θα περιμέναμε οι περισσότεροι. Οι χρήστες, αυτό που έχουν να κάνουν, είναι να κρατήσουν το iPhone απέναντι από την κλειδαριά και, αν το δωμάτιο είναι το σωστό, θα ξεκλειδώσει. Τόσο απλά! Ενώ τα ψηφιακά κλειδιά δεν είναι ακριβώς κάτι καινούριο, ένα από τα πλεονεκτήματα του εν λόγω συστήματος που χρησιμοποιεί το Apple Wallet, είναι ότι δε χρειάζεται να ξεκλειδώσει ο χρήστης το iPhone ή να κάνει χρήση εφαρμογής.

    Αυτή τη στιγμή, πολλά ξενοδοχεία χρησιμοποιούν κάρτες κλειδιά. Εν μέσω κορονοϊού όμως, η ανάγκη περιορισμού της επαφής με τις κοινόχρηστες επιφάνειες ανέδειξε σημαντικά τις ψηφιακές λύσεις.

    Δείτε στη συνέχεια αναλυτικά το video με τη διαδικασία:

    Διαβάστε επίσης: Wadata: Ένα καινοτόμο ψηφιακό πορτοφόλι που φέρνει τα πάνω – κάτω στις προσφορές και στα προγράμματα επιβράβευσης! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles