20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023 για το Indiana Jones 5 – Δείτε την πρώτη εικόνα του Harrison Ford

    Μέσα στο επόμενο έτος θα δούμε την ταινία Indiana Jones 5, αφού, κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration 2022, αποκαλύφθηκε ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2023. Οι fans είχαν παράλληλα την ευκαιρία να δουν την πρώτη εικόνα από την επιστροφή του Harrison Ford.

    Έχουν περάσει 41 χρόνια από τότε που ο Ford υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Dr. Jones στο “Raiders of the Lost Ark”. Μέχρι στιγμής, ελάχιστα γνωρίζουμε για το 5ο μέρος του δημοφιλούς franchise, ωστόσο ο Harrison Ford και ο σκηνοθέτης James Mangold ξεκίνησαν ήδη την προώθηση της ταινίας.

    “Είμαι πραγματικά περήφανος για την ταινία που γυρίσαμε”, είπε ο Ford. Αρκετή ώρα αφιέρωσε ο διάσημος ηθοποιός, στη διάρκεια του panel, για να συγχαρεί και το συνθέτη John Williams που συμπλήρωσε τα 90 του χρόνια, με το πλήθος να του τραγουδά “Happy Birthday”.

    Διαβάστε επίσης:

    Στη Θεσσαλονίκη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles