15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Prestigio Solutions: 10 χρόνια καινοτομίας στις επιχειρηματικές διαδικασίες και την εκπαίδευση

    Η Prestigio Solutions, επωνυμία της ASBISC Enterprises Plc., γιορτάζει 10 χρόνια, σηματοδοτώντας μια δεκαετία καινοτόμων λύσεων που απλοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες και την εκπαίδευση. Η εταιρεία έχει επεκτείνει την εμβέλειά της σε 30 χώρες στην περιοχή EMEA, διεύρυνε τη σειρά προϊόντων της και ενίσχυσε την ομάδα της.

    Η διαδρομή της Prestigio Solutions ξεκίνησε το 2013 με την επωνυμία Prestigio και το διαδραστικό πάνελ Multiboard. Σήμερα, η Prestigio Solutions έχει καθιερωθεί ως κορυφαία ανεξάρτητη επωνυμία, παρέχοντας ανώτερες λύσεις οπτικοακουστικών μέσων σε 30 χώρες σε όλη την EMEA για πελάτες σε τμήματα B2B, B2G και B2E.

    Κατά τη διάρκεια των 10 ετών, η Prestigio Solutions έχει σημειώσει πρόοδο και στην ασύρματη τεχνολογία. Οι λύσεις της εταιρείας έχουν γίνει ανεκτίμητες για κοινωνικά βασικούς φορείς, όπως σχολεία, πανεπιστήμια και κρατικούς φορείς. Η Prestigio Solutions προσφέρει επί του παρόντος 5 κατηγορίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των Multiboard (interactive panels), Interactive Digital Signage, Video Conferencing Systems, Software for Business, Education, and Retailers, και μια πλήρη σειρά αξεσουάρ όπως Tablets, Monitors, Interactive Panels, LCD & LED Video Walls. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Κύπρο, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κατασκευής, σχεδιασμού και τεχνικών εγκαταστάσεων σε Ευρώπη και Κίνα.

    «Η αφοσίωση στην καινοτομία και η παραμονή μπροστά στις τάσεις της αγοράς οδήγησαν την Prestigio Solutions να εξερευνά συνεχώς νέους δρόμους και συνεργασίες. Έχουμε συνεργαστεί με κορυφαίους κλάδους για να φέρουμε στην αγορά τις πιο πρόσφατες και πιο χρήσιμες λύσεις πληροφορικής που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες της επωνυμίας μας» – σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS.

    Η ποιότητα είναι πρωταρχικής σημασίας στην Prestigio Solutions. Ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο αποτελείται από προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα του κλάδου. Επιβεβαιώνεται από διάφορα πιστοποιητικά, συμπεριλαμβανομένων των ISO 9001 και ISO 14001, CE, RoHS, Energy Efficiency και πολλών άλλων.

    Η Prestigio Solutions έχει επιδείξει μια δεκαετή αφοσίωση στις καινοτομίες, τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών και την υποστήριξη της εκπαίδευσης. Η εταιρεία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να οδηγεί την πρόοδο και να αναπτύσσει λύσεις αιχμής για το μέλλον των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης και έχει αναπτύξει και εισαγάγει με επιτυχία εξαιρετικά προϊόντα στις κατηγορίες Συστημάτων και Λογισμικού Τηλεδιάσκεψης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την πίστη συνεργατών και πελατών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles