17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    PrimeTel: Εμπλουτίζει το περιεχόμενο της με Disney Channel, Disney Junior και Disney XD!

    PrimeTel_Disney_web

    Πλουσιότερο… έγινε το παιδικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα της PrimeTel, αφού από την 1η Σεπτεμβρίου, η εταιρεία προσφέρει μεταγλωττισμένες στα ελληνικά* (Μέρος του προγράμματος διατίθεται με ελληνικούς υπότιτλους), τις επιτυχημένες σειρές των καναλιών της Disney: Disney Channel, Disney Junior και Disney XD.

    Ειδικότερα, το κανάλι Disney Channel, με δημοφιλή σειρές όπως Jessie, Liv and MaddieAustin & Ally και Violetta και ταινίες όπως το Camp Rock και High School Musical, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 14 χρόνων. Επιπρόσθετα, το κανάλι προβάλλει σε εβδομαδιαία βάση οικογενειακές ταινίες.

    Το κανάλι Disney Junior, απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και έως και 7 ετών και ενσωματώνει δημιουργική αφήγηση και ενδιαφέροντες χαρακτήρες που μετατρέπουν τη μάθηση σε μια διασκεδαστική εμπειρία με αγαπημένες σειρές, όπως Mickey Mouse Clubhouse και πριγκίπισσα Σοφία.

    Το Disney XD για παιδιά ηλικίας 6-11 χρόνων, προσφέρει μέσα από γνωστές και αγαπημένες σειρές, όπως ο Spider Man, δράση και περιπέτεια. Το κανάλι εστιάζει στο ζωηρό ενδιαφέρον των παιδιών για ανακαλύψεις, κατορθώματα, μουσική, παιχνίδια και περιπέτεια. Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει εκπληκτικές σειρές δράσης όπως Mighty Med και Star Wars Rebels καθώς και κινούμενα σχέδια όπως Phineas & Ferb.

    Σημειώνεται ότι τα κανάλια Disney Junior, Disney Channel και Disney XD, βρίσκονται στην τηλεοπτική πλατφόρμα της PrimeTel, στις θέσεις 402, 403  και 404, αντίστοιχα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles