15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Project Andromeda by Microsoft: Μέσα στο 2019 το foldable smartphone της

    Κι όμως η Microsoft δεν έχει αφήσει την αγορά του mobile, αν και έχει στρέψει το ενδιαφέρον της μακριά από τα smartphones τα τελευταία χρόνια.

    microsoft-mobile

    Σε κάθε περίπτωση, οι νέες τεχνολογίες αναδιπλούμενων οθονών ίσως της επιτρέψουν να επανέλθει στο προσκήνιο. Το project Andromeda μετράει αρκετούς μήνες ζωής και ουσιαστικά αφορά ένα foldable smartphone που θα μπορεί να μετατρέπεται σε ένα ισχυρό mobile “tablet-PC”. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελειοποιημένη συσκευή αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το 2019. Δε θα τρέχει κάποιο Windows mobile OS αλλά την “κανονική” έκδοση των Windows 10, ίσως ελαφρώς “κομμένη” για να μπορέσει το hardware να ανταποκριθεί.

    Η Microsoft, επίσης, ετοιμάζει για το 2019 ένα νέο Xbox One, Surface laptops με επεξεργαστές της AMD, ένα ανασχεδιασμένο Surface Studio και έναν ανταγωνιστή του iPad Pro 12,9″.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles