22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Πρώτα gameplay πλάνα από το πολυαναμενόμενο Little Nightmares III

    Μέσα στο 2024 αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο κεφάλαιο του δημοφιλούς video game Little Nightmares, που αποτελεί έναν τίτλο με φανατικό κοινό. Προκειμένου να δώσει μια καλύτερη γεύση στους fans για τον επερχόμενο τίτλο, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video για το Little Nightmares III. Το video παρουσιάζει εκτενώς το two-player cooperative gameplay, αποπνέοντας την ατμόσφαιρα που έχουμε συνηθίσει και αναμένουμε από το συγκεκριμένο τίτλο.

    Παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον να βλέπουμε playable χαρακτήρες να συνεργάζονται και να εξερευνούν τη Necropolis, μια περιοχή που μοιάζει με έρημο, προκειμένου να ξεπεράσουν πάσης φύσεως προκλήσεις.

    Για παράδειγμα, όταν δέχονται επιθέσεις από ιπτάμενα σκαθάρια, ο ένας τα καταρρίπτει με τόξο, ενώ ο άλλος συνθλίβει τους στόχους με ένα κλειδί. Η μεγαλύτερη απειλή των παιδιών, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι, έρχεται με τη μορφή μιας γιγαντιαίας, οργισμένης κούκλας γνωστής ως “Monster Baby”. Είναι εξαιρετικά… ανατριχιαστικό και μπορείτε να το δείτε μόνοι σας παρακάτω.

    Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα παιχνίδια, τα οποία αναπτύχθηκαν από την Tarsier Studios, το Little Nightmares III δημιουργήθηκε από την Supermassive Games, δημιουργό των Until Dawn και The Dark Pictures Anthology. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος για PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC.

    Διαβάστε επίσης:

    Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο expansion του Diablo 4

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles