15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Πώς μπορείς να γίνεις ρόμπα κλέβοντας ένα iPhone… (πολύ ρόμπα όμως)

    Βρίσκεσαι σε μία κρουαζιέρα (όχι όποια κι όποια – “Disney Cruise” παρακαλούμε) και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι λείπει το iPhone σου. Δράμα… Τι γίνεται, όμως, όταν συνειδητοποιείς ότι ο κλέφτης αρχίζει να τραβάει μ’ αυτό φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στο iCloud;

    Κάπως έτσι εξελίσσεται η ιστορία της Katy McCaffrey, που έχασε το iPhone της, κατά τη διάρκεια μίας κρουαζιέρας, σύντομα όμως είδε φωτογραφίες του κλέφτη στο λογαριασμό της στην υπηρεσία iCloud της Apple. Ηλιοβασιλέματα, πάρτυ, ο ίδιος ο κλέφτης, αλλά και κοντινά του πρόσωπο έκαναν “παρέλαση” στις φωτογραφίες, αφήνοντας έκπληκτη τη νεαρή γυναίκα η οποία αποφάσισε να… αντιδράσει.

    Αρχικά, αναγνώρισε τον κλέφτη στο πρόσωπο του “Nelson”, ενός μέλος του πληρώνατος της Disney Wonder. Έπειτα, όμως, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα album στο Facebook με τον τίτλο “Stolen iPhone Adventures”, όπου ανέβασε όλες τις φωτογραφίες που ο κλέφτης είχε τραβήξει με τη συσκευή της. Και κάπως έτσι το album έχει γίνει viral, έχει γίνει share πάνω από 12.000 φορές, ενώ ο “Nelson” έχει γίνει… “ρόμπα” (πολύ ρόμπα όμως).

     

    Βλέπετε δεν ήταν και καθόλου διακριτικός σε αυτά που έβγαζε. Ο ίδιος με την έγκυο φίλη του σε διάφορες πόζες, εκείνη με t-shirt Angry Birds, οι “τρελοί” φίλοι του σε διάφορα πάρτυ στο κρουαζιερόπλοιο, ένας ξέμπαρκος παπαγάλος που αποτέλεσε φωτογραφικό θέμα… και όλα αυτά σε δημόσια θέα στο Facebook.



    Ας πρόσεχε, βέβαια, ο “Nelson”, ο οποίος και έκλεψε το iPhone και δεν ήξερε ότι οι φωτογραφίες που έβγαζε πηγαίνουν μία βόλτα στο “σύννεφο”. Και κάπως έτσι οι υπεύθυνοι του κρουαζιερόπλοιου -που έχουν περιορίσει το “ύποπτο” μέλος του πληρώματος στο χώρο επισκεπτών του πλοίου μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση- ανέκτησαν το iPhone της Katy McCaffrey και θα της το παραδώσουν με το που πιάσουν λιμάνι. Η ίδια φιλοδοξεί να της δώσουν και μερικά free passes για τη Disneyland. Καλό το deal που ζητάει δεν μπορούμε να πούμε…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles