23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ready, set, shop! Οι Black Friday προσφορές σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ ξεκίνησαν!

    Η περίοδος του Black Friday είναι επιτέλους εδώ, καθώς για μια ακόμη χρονιά οι fans της τεχνολογίας (κι όχι μόνο) έχουν την ευκαιρία να βρουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.  Στα physical καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr, οι καταναλωτές θα δουν να ξεδιπλώνεται ένας μαγικός κόσμος τεχνολογίας και home entertainment. Από smartphones, smartwatches και tablets μέχρι laptops, τηλεοράσεις και gaming προϊόντα, κάθε λάτρης της τεχνολογίας θα ανακαλύψει τις πιο cool προσφορές. Επιπλέον, κερδίζουν 15% €πιστροφή κάνοντας αγορές αξίας 349€ και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Και εάν βαριέστε το ψάξιμο και δεν έχετε ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

    Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα ενός iPhone 11 64GB ή ενός Samsung Galaxy S21 FE 5G (128GB) με μόλις 99€, με μετατροπή του καρτοκινητού σου σε συμβόλαιο στο COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο Unlimited Calls; Σίγουρα όχι κι άσχημα από τη στιγμή μάλιστα που το iPhone της προσφοράς, συνοδεύεται από τρία χρόνια δωρεάν εγγύηση! Εάν τώρα αναζητάς ένα 5G smartphone που να αποτελεί την επιτομή του «Value for Money», αναμφίβολα το Redmi Note 12 Pro+ (8GB RAM / 256GB storage) της Xiaomi, είναι η συσκευή που θα φέρει τα πάνω – κάτω στην mobile καθημερινότητά σου. Το εκπληκτικό αυτό smartphone στοιχίζει 349.90€ από 449.90€, προσφέροντας υψηλό performance, εντυπωσιακό AMOLED Full HD+ display (6.67 ιντσών), κύρια κάμερα στα 200MP και δυνατότητα  για super charging στα 120W για φόρτιση σε χρόνο… dt!

    Σε περίπτωση που το οικοσύστημα της Apple αποτελεί το… «πάθος» σου, τότε τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελούν τον καταλληλότερο προορισμό! Συγκεκριμένα, μπορείς να προτιμήσεις το iPad 9ης γενιάς, ένα «πολυεργαλείο» παραγωγικότητας και entertainment που ξεχωρίζει για την οθόνη Retina 10.2 ιντσών, τον επεξεργαστή Bionic A13. Το πανίσχυρο αυτό 9th gen. iPad κοστίζει μόλις 359€ από 479€. Εάν τώρα το στυλ σου στα tablets δεν ταιριάζει με την Apple και σου αρέσει η πιο «open» φιλοσοφία του Android, τότε το αποκλειστικό 4G Tablet ZTE Blade X10 II (4GB RAM / 64GB storage), δεν γίνεται να μην σου κεντρίσει την προσοχή. Η εξαιρετικά ευέλικτη πρόταση της ZTE διαθέτει octa-core επεξεργαστή για γρήγορο performance, ενώ συνοδεύεται από 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση και δώρο θήκη.

    Στις  Black Friday προσφορές περιλαμβάνουν και τα εκπληκτικά AirPods 2nd Gen. και AirPods Pro 2nd Gen. Με τιμή στα 99€ (από 149€) και 229€ (από 279€) αντίστοιχα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βιώσεις μια ανεπανάληπτη TWS ηχητική εμπειρία, με κορυφαία απόδοση, αυτονομία και την δυναμική του Spatial Audio που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Apple.

    Και επειδή κάθε σωστός Apple fan θέλει και το… smartwatch του, στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, μπορείς να βρεις το Apple Watch Series 8, το smartwatch που είναι μπροστά από την εποχή του καθώς έρχεται με προηγμένη ασφάλεια και αισθητήρα μέτρησης της θερμοκρασίας, στην τιμή των 359€. Οι λάτρεις της άθλησης βέβαια και της extreme περιπέτειας που θέλουν κάτι πιο οικονομικό μπορούν να ρίξουν μια ματιά και στο smartwatch Garmin Venu με οθόνη AMOLED 1.2 ιντσών, υψηλά επίπεδα αντοχής και λειτουργίες που σε βάζουν για τα καλά στο δρόμο του well-being, στα 149€ (από 379€) πρόκειται ομολογουμένως για μια ιδανική περίπτωση!

    Και αφού ένα smartwatch μπορεί να θεωρηθεί ένας πολύτιμος σύντροφος στην καθημερινότητά σας, πόσο μάλλον ένα αξιόλογο laptop, το οποίο μπορεί να αποκτήσει το ρόλο ενός μίνι κέντρου – επιχειρήσεων, λειτουργώντας ως το Α και το Ω για τα απαιτητικά tasks που επιτάσσει η δύσκολη digital καθημερινότητα.  Δύο Black Friday προτάσεις που ανακαλύψαμε είναι το laptop ACER Inspire 5 A515, το οποίο με 16GB RAM, 512GB SSD αποθηκευτικό χώρο και 4 χρόνια εγγύηση, στην τιμή των 649€ (από 919€) είναι o φορητός υπολογιστής που θα κάνει το όνειρο κάθε λάτρη του mobile computing… πραγματικότητα! Η δεύτερη πρόταση είναι ακόμη πιο «προσιτή», με το HP 15-fd0023nv με επεξεργαστή Intel N200 / οθόνη 15.6 ιντσών HD και με κόστος στα 299€ (από 329€).

    Όλα τα παραπάνω προϊόντα τεχνολογίας που περιλαμβάνονται στη γκάμα των COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αφορούν στους λάτρεις του mobility, ωστόσο υπάρχουν και αρκετές Black Friday προτάσεις και για τους… πιο «σπιτόγατους»! Ειδικότερα, εάν έφτασε η στιγμή να αλλάξεις τηλεόραση στο living room, νομίζουμε ότι η καταλληλότερη ευκαιρία είναι στο Black Friday, καθώς μπορείς να βρεις την 4K Smart TV Philips των 65 ιντσών, σε μισή τιμή στα 499€! Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς με κάθε αγορά τηλεόρασης με τιμή άνω των 349€ σε κορυφαία brands, λαμβάνεις δώρο 2 μήνες συνδρομή COSMOTE TV Full Pack, ενώ οι συνδρομητές που θα επιλέξουν νέα συνδρομή COSMOTE TV αποκτούν την τηλεόραση της επιλογής τους 100€ φθηνότερα. Κάθε νέα smart TV θα πρέπει να συνοδεύεται και από μια κονσόλα και νομίζουμε ότι η επιλογή ενός Nintendo Switch (στα 269€ από 329€) θα σου χαρίσει άπειρες ώρες διασκέδασης. Σου έχουμε φυσικά και μία πιο «κλασική» πρόταση για κορυφαία εμπειρία gaming με το PS5®, το οποίο διατίθεται από 549€ στα 429€.

    Και εάν σχεδιάζεις κι ένα παρτάκι στο σπίτι τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, τότε το JBL PartyBox 310, με ισχύ στα 240W, αυτονομία 18 ωρών και ειδικούς φωτισμούς party, αποτελεί την απόλυτη πρόταση για τους party lovers! Τέλος, επειδή όταν θα μαζεύεται η παρέα στο σπίτι το χειμώνα, όλο και κάτι υγιεινό και νόστιμο θα θέλεις να μαγειρέψεις, το έξυπνο Air Fryer Pro της Xiaomi (με χωρητικότητα στα 4L) στα 79€ (από 149.90€) είναι απλώς “must-have”.

    Διαβάζοντας τα παραπάνω, σίγουρα θα κατάλαβες τους λόγους που η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελούν τον «τοπ προορισμό», σε ένα ακόμη Black Friday. Το σημαντικότερο είναι ότι όποια κι εάν είναι η τελική επιλογή σου, η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ το κάνουν ακόμη πιο «εύκολο», καθώς μπορείς να αποκτήσεις το προϊόν της επιλογής σου ακόμα φθηνότερα, και με έως 48 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτική κάρτας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles