17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Revolut Metal Card cashback: Έρχεται σύντομα και στην Κύπρο η νέα «επαναστατική» Μεταλλική Κάρτα που παρουσίασε η Revolut

    Revolut-Metal-v2

    Νέες ανατροπές στα δεδομένα των τραπεζικών καρτών φέρνει και πάλι η βρετανική ψηφιακή τράπεζα που δραστηριοποιείται και στη Κύπρο σε συνεργασία με την PrimeTel. Συγκεκριμένα, με τη νέα κάρτα Revolut Metal Card cashback που λανσάρισε χθες η Revolut, οι πελάτες της θα λαμβάνουν επιστροφή 1% της αξίας των συναλλαγών τους εκτός Ευρώπης, και 0,1% εντός Ευρώπης, σε ένα από τα πέντε κρυπτονομίσματα που υποστηρίζει η εφαρμογή της Revolut, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin. Η νέα αυτή «επαναστατική» μεταλλική κάρτα που φέρει την σφραγίδα της Mastercard  αναμένεται να λανσαριστεί σύντομα και στην Κύπρο καθώς η Revolut έχει αναπτύξει εδώ και τέσσερις περίπου μήνες στενή συνεργασία με την PrimeTel.

    Εκτός των πιο πάνω, η νέα premium κάρτα της Revolut, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους της να κάνουν δωρεάν αναλήψεις από  ΑΤΜ μέχρι και 600 λίρες , ή το ισοδύναμο του ποσού αυτού σε ευρώ σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, παρέχει την δυνατότητα μετατροπής συναλλάγματος χωρίς κανένα περιορισμό ως προς το ύψος του ποσού, πραγματοποίηση δωρεάν διεθνών εμβασμάτων, ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες όπως υγεία, οδοντιατρική κάλυψη, προστασία από καθυστερημένες πτήσεις και αποσκευές που χάθηκαν και τέλος υποστήριξη πελατών 24/7.

    Να σημειωθεί ότι εντός των επόμενων μηνών, η Revolut σχεδιάζει την παροχή επιπλέον ωφελημάτων όπως μειωμένες τιμές για είσοδο στους χώρους lounge των διεθνών αεροδρομίων, οικογενειακούς λογαριασμούς, απεριόριστες άυλες κάρτες μιας χρήσης και κίνητρα για την χρήση της πλατφόρμας αγοραπωλησίας μετοχών που θα γίνεται χωρίς προμήθεια,

    Η νέα μεταλλική κάρτα υποστηρίζει ανέπαφες συναλλαγές και έχει σχεδιαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια. Έχει 3πλάσιο βάρος από μια συνηθισμένη κάρτα, καθώς κατασκευάζεται από ένα ενιαίο φύλλο από ενισχυμένο ατσάλι χρησιμοποιώντας ένα διαμαντένιο τρυπάνι ακριβείας. Το φύλλο αυτό φέρει επίστρωση από σωματίδια βαφής, με τα στοιχεία του κατόχου να χαράσσονται πάνω στην κάρτα με λέιζερ υψηλής ακρίβειας.

    «Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η Revolut Metal θα είναι η exclusive κάρτα του μέλλοντος και ένα must για τους ταξιδιώτες διεθνώς. Αν και το προϊόν είναι ήδη γεμάτο από δυνατές υπηρεσίες, έρχονται ακόμα περισσότερα, όπως οι αγοραπωλησίες μετοχών χωρίς προμήθεια και τα lounges αεροδρομίων», δήλωσε σχετικά ο Νικ Στορόνσκι, ιδρυτής και CEO της Revolut.

    «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Revolut σ’ αυτή τη νέα μεταλλική κάρτα κύρους. Από το μοναδικό της φινίρισμα μέχρι το εντυπωσιακό εύρος υπηρεσιών για τον κάτοχο της, και σε συνδυασμό με την σφραγίδα της Mastercard για αποδοχή της κάρτας διεθνώς, γίνεται ένα συναρπαστικό προϊόν για όλους τους τακτικούς ταξιδιώτες στο εξωτερικό», συμπλήρωσε ο Ντάρεν Ντιλ, αντιπρόεδρος του τομέα Προπληρωμένων Καρτών της Mastercard στο ΗΒ και την Ιρλανδία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles