23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    RIP Chewbacca! Ο αγαπημένος Peter Mayhew άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών

    Ο θρυλικός Chewbacca είναι μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες όχι μόνο στο σύμπαν του Star Wars, αλλά και στον χώρο του κινηματογράφου γενικότερα. Αυτός ο τριχωτός αρξουδόμορφος γίγαντας με το χαρακτηριστικό του γρύλλισμα που στέκεται στο πλευρό του Han Solo από το 1977 ενσαρκώθηκε από τον Peter Mayhew, με τον πανύψηλο ηθοποιό να παίζει τον αγαπημένο Chewbacca στις ταινίες Star Wars: A New Hope, The Empire Strikes Back, The Return of the Jedi, Revenge of the Sith, The Force Awakens και Star Wars Holiday Special.

    Peter Mayhew (1)

    Δυστυχώς, ο αγαπημένος Peter Mayhew δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της οικογένειας του, ο Mayhew που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια έντονα προβλήματα υγείας έφυγε ήσυχα στο σπίτι του στο Βόρειο Τέξας, το απόγευμα της 30ης Απρίλιου 2019. Ο Mayhew πέραν της καριέρας του ως ηθοποιός είχε συνδεθεί και με πλούσια φιλανθρωπική δράση, καθώς μέσω του ιδρύματος Mayhew Foundation υποστήριζε πολλούς συνανθρώπους μας που είχαν πραγματική ανάγκη. Όπως έγινε γνωστό, η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου…

    RIP CHEWIE… No one’s is ever really gone…   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles