18.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Rogue One: ξεχάστε τον R2D2, γνωρίστε τον C2B5!

    Η Lucasfilm ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουριο ρομπότ, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στη ταινία “Rogue One: A Star Wars Story”, με την αποκάλυψη του C2-B5! Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πρόκειται για ένα αυτοκρατοτρικό ρομπότ, το οποίο σε αντίθεση με αυτά που έχουν οι επαναστάτες, υπόκειται σε συχνές διαγραφές της μνήμης του.

    sdfdsf

    Η ταινία “Rogue One” αφηξείται την ιστορία των πολεμιστών της αντίστασης, οι οποίοι ενώθηκαν για να κλέψουν τα σχέδια του επίφοβου Death Star. Η Felicity Jones πρωταγωνιστεί ως Jyn Erso μαζί με τον Mads Mikklesen, τον πατέρα της δηλαδή, τον Galen Erso. Ο Diego Luna (Milk) πρωταγωνιστεί ως Captain Cassian Andor με τον Donnie Yen (Ip Man, Blade II) ως ο τυφλός πνευματικός πολεμιστής Chirrut Imwe, ο Jiang Wen (Let the Bullets Fly, Devils on the Doorstep) ως ο καλύτερος του φίλος Baze Malbus, ο Alan Tudyk (Firefly) ως το ρομπότ K-2SO, ο Riz Ahmed (Nightcrawler, Four Lions) ως ο πιλότων των επαναστατών Bodhi Rook, ο Forest Whitaker (The Last King of Scotland) ως Saw Gerrera, ένας χαρακτήρας που πρωτοεμφανίστηκε στο Star Wars: The Clone Wars, και ο Ben Mendelsohn (Bloodline, Mississippi Grind) ως ο κύριος πρωταγωνιστής της ταινία, ο Director Orson Krennic.

    dffsd

    Σε σκηνοθεσία του Gareth Edwards (Godzilla), η ταινία “Rogue One: A Star Wars Story” θα βγει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles