12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S10+: Κάμερα βγαλμένη από το μέλλον

    Διεκδικεί τον τίτλο της κορυφαίας συσκευής των ημερών και οι λόγοι είναι πολλοί. Σίγουρα όμως ένας από τους βασικούς αφορά την κάμερα του που έχει βελτιωθεί τόσο σε σημείο να σε εκπλήσσει ευχάριστα από το πρώτο κλικ. Είναι το Samsung Galaxy S10+ και έχει ένα camera set-up που κάνει τη διαφορά.

    Samsung-Galaxy-S10-Plus

    Μία κάμερα βγαλμένη, πραγματικά, από το …μέλλον. Το Samsung Galaxy S10+ σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε σαν επαγγελματίας, διαθέτοντας πέντε συνολικά φακούς που θα καλύψουν κάθε φωτογραφική σας ανάγκη. Ακόμη κι αν έως τώρα «σνομπάρατε» τις κάμερες των smartphones, ήρθε η ώρα να πειστείτε να αφήσετε την επαγγελματική σας μηχανή στο συρτάρι.

    Η κεντρική triple-camera του Samsung Galaxy S10+ διαθέτει δυνατότητες και χαρακτηριστικά υπεροχής που θα σας ενθουσιάσουν. Έρχεται με ευρυγώνιο φακό με αισθητήρα ανάλυσης 12MP και μεταβλητό διάφραγμα f/1.5-f/2.4, υπερευρυγώνιο φακό με οπτικό πεδίο 123 μοιρών με αισθητήρα ανάλυσης 16MP και διάφραγμα f/2.4, καθώς και τηλεφακό 12MP με διάφραγμα f/2.4. Αξίζει να σταθούμε λίγο στο μεταβλητό διάφραγμα, καθώς, ουσιαστικά, μπορεί να προσφέρει έλεγχο φωτισμού ημέρας και νύχτας – προσαρμόζοντας και βελτιστοποιώντας το ιδανικό φως για τη λήψη σας. Επιπλέον, με την κάμερα με τον τηλεφακό, μπορείτε να κάνετε λήψη με οπτικό zoom 2x, ώστε να φέρετε τα φωτογραφικά σας θέματα πιο κοντά χωρίς απώλεια ποιότητας. Ο υπερευρυγώνιος φακός 16MP θα φροντίσει να βγάζετε μοναδικά πανοράματα και τοπία, όπως θα τα παρατηρούσατε με τα μάτια σας.

    Το Samsung Galaxy S10+, βέβαια, φροντίζει και για τις κορυφαίες αυτοφωτογραφίσεις σας, διαθέτοντας βραβευμένη διπλή selfie camera με αισθητήρες 10MP και 8MP (κάμερα βάθους RGB), κατάλληλη για καλλιτεχνικές ανησυχίες στις selfies σας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η selfie camera  υποστηρίζει εγγραφή video ανάλυσης 4K UHD, μία ανάλυση video που θα βρείτε, βέβαια, και στην κεντρική κάμερα της συσκευής, παράλληλα με την υποστήριξη εγγραφής HDR10+ βίντεο, αλλά και της λειτουργίας Super Slow-mo για καταγραφή δράσης στα 960 καρέ το δευτερόλεπτο με υποστήριξη HD.

    Samsung-Galaxy-S10-Plus2

    Επιπρόσθετα, η κάμερα του Samsung Galaxy S10+ διαθέτει ένα βελτιωμένο εργαλείο Βελτιστοποίησης Σκηνής (Scene Optimizer), το οποίο, ουσιαστικά, αποτελεί έναν ευφυή βοηθό φωτογραφίας ο οποίος σκέφτεται για λογαριασμό σας, έχοντας δυνατότητα αναγνώρισης 30 δημοφιλών θεμάτων. Παράλληλα, η τοπική χαρτογράφηση τόνων (Local Tone Mapping) προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμεράς σας στη σκηνή, βοηθώντας σας να καταγράψετε την καλύτερη δυνατή φωτογραφία, ενώ η Ανίχνευση Ατελειών (Flaw Detection) σας ειδοποιεί για ενδεχόμενες φωτογραφικές αστοχίες.

    Είστε παιχνιδιάρηδες; Θα χαρείτε να μάθετε ότι η λειτουργία AR Emoji στα νέα Samsung Galaxy S10 series είναι πλέον περισσότερο εκφραστική από ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια selfie για να δημιουργήσετε ένα emoji το οποίο θα μοιάζει με εσάς και θα ακολουθεί τις κινήσεις σας, ενώ θα μπορείτε να το προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο ρούχων και αξεσουάρ.

    Τι πρέπει να γνωρίζετε ωστόσο για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S10+. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο smartphone που απευθύνεται στο υψηλότερο ράφι της αγοράς και αυτό θα το ανακαλύψετε από κάθε tech spec που διαθέτει. Έρχεται με Infinity-O οθόνη 6,4 ιντσών τεχνολογίας Dynamic AMOLED με ανάλυση 3040×1440 pixels, διαθέτοντας εξαιρετική αντίθεση και φωτεινότητα και υποστηρίζοντας το πρότυπο HDR10+. Χρησιμοποιεί το εξαιρετικής ταχύτητας και απόδοσης οκταπύρηνο chipset Exynos 9820, διαθέτει 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου (στη βασική έκδοση), καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 4.100mAh.

    samsung-galaxy-s10plus-ceramic-white

    Αξιοσημείωτη είναι η ύπαρξη υπερηχητικού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του, η παρουσία υποδοχής ακουστικών 3,5 χιλιοστών, αλλά και η υποστήριξη Wireless Powershare, μίας λειτουργίας που σας επιτρέπει να φορτίσετε μία συμβατή συσκευή απλά ακουμπώντας την στην πλάτη του S10+.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles