20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Samsung Galaxy S21 Series 5G: Κάνει την κάθε μέρα σας… επική!

    Sponsored by Samsung

    Μπορεί η πανδημία του COVID-19 να άλλαξε ριζικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε και, κυρίως, τον τρόπο που εκλαμβάνουμε την πραγματικότητα και την καθημερινότητα μας, ωστόσο υπήρξε και μια θετική «φωτεινή» εξέλιξη μέσα στο σκοτάδι της πανδημίας. Αυτή δεν ήταν άλλη από την ανάγκη και «δίψα» μας για ακόμη περισσότερη τεχνολογία, η οποία μπορεί όχι μόνο να καταστήσει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, αλλά και να της προσδώσει την απαραίτητη νότα αισιοδοξίας, που τόσο πολύ όλοι μας χρειαζόμαστε. Η Samsung δεν θα μπορούσε παρά να κατανοήσει αυτή την εσωτερική ανάγκη των χρηστών για ακόμη μεγαλύτερη ενασχόληση με την υψηλή τεχνολογία, για αυτό και η σειρά Galaxy S21 (που περιλαμβάνει τα μοντέλα Galaxy S21, S21+ και Ultra) έρχεται ως ένα ακόμη επιστέγασμα της θρυλικής κληρονομιάς των high-end ναυαρχίδων της που ξεκίνησαν με το πρώτο Galaxy S πριν από 11 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα…

    Με κεντρικό motto: «Everyday Epic», αποστολή και των τριών μελών της οικογένειας των Galaxy S21 είναι να κάνουν κάθε μέρα μας… επική, σπάζοντας τα όρια του «συνηθισμένου»! Και ναι, στα πρώτα δευτερόλεπτα που θα κρατήσετε στα χέρια σας ένα Galaxy S21, δεν θα αργήσετε να συνειδητοποιήσετε τους λόγους που η Samsung επέλεξε το παραπάνω slogan. Κάθε εκατοστό του Galaxy S21 είναι προσεγμένο και μελετημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδεικνύει την τεχνολογική δύναμή του. Κατασκευασμένο από premium υλικά και σε κομψές διαστάσεις, έτσι ώστε να μπορούν να το χειριστούν όλοι, το Galaxy S21 είναι σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει από… χιλιόμετρα μακριά, εξαιτίας του άκρως τολμηρού design του.

    Επιπλέον, η εξελιγμένη οθόνη του τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2Χ Infinity O (στις 6.2, 6.7 και 6.8 ίντσες για τα base, plus και Ultra) λειτουργεί ως ένα παράθυρο σε έναν ξεχωριστό κόσμο ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, εργασίας και επικοινωνίας. Δίνοντας έμφαση στην υψηλή ευκρίνεια, την ξεχωριστή λεπτομέρεια και τον μοναδικό ρυθμό ανανέωσης της εικόνας που προσφέρει μια ανεπανάληπτα smooth εμπειρία («for your eyes only»), για μία ακόμη φορά καθίσταται σαφές ότι η Samsung ξεδίπλωσε το καλύτερο «tech» ταλέντο της, προσθέτοντας μια οθόνη που είναι απλώς… «χάρμα οφθαλμών». Πιστέψτε μας, θα απολαμβάνετε videos στο YouTube, τις αγαπημένες σας σειρές στο Netflix και τα πιο εθιστικά mobile games, χωρίς να καταλαβαίνετε το πόσο ευχάριστα περνάει ο χρόνος.

    Πέραν όμως του «unique» display που αδιαμφισβήτητα βάζει πολύ ψηλά τον πήχη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, η Samsung δεν θα μπορούσε να μην εστιάζει και στο υψηλό performance που θα πρέπει να προσφέρει μια ναυαρχίδα που σέβεται τον εαυτό της. Το γεγονός άλλωστε ότι και τα τρία μοντέλα της οικογένειας Galaxy S21 υποστηρίζουν τα νέα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα 5G, αποδεικνύει ότι τα Galaxy S21 έχουν σχεδιαστεί για επιδόσεις που… ζαλίζουν. Για αυτό και οι τρεις προτάσεις της κορεατικής εταιρείας σας προσφέρουν εκπληκτικές ταχύτητες στη μεταφορά δεδομένων, κάνοντας το χρόνο να φαντάζει τόσο… σχετικός. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα Exynos chipsets που φέρουν τη σφραγίδα της κορεατικής εταιρείας και την μεγάλη RAM*, δεν θα γνωρίσετε ποτέ τι σημαίνει lag, καθώς ακόμη και το πιο απαιτητικό app ή mobile game, ανοίγει και τρέχει «σαν τον άνεμο».

    Οι υψηλές επιδόσεις όμως δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, εάν δεν μετουσιωθούν σε «περιεχόμενο» και ο κολοσσός της mobile τεχνολογίας είναι εμφανές ότι με τη σειρά Galaxy S21 επιθυμεί να δώσει «δημιουργική δύναμη» στα χέρια κάθε χρήστη. Για αυτό και το camera setup των Galaxy S21, δεν θα μπορούσε και αυτό με τη σειρά του να μην είναι… epic. Πλέον, μπορείτε να τραβάτε snapshots (ακόμη και σε ποιότητα 8K) απευθείας από τα video σας και όπως θα διαπιστώσετε δεν έχουν την παραμικρή απώλεια σε ποιότητα σε σύγκριση με τις φωτογραφίες σας.

    Και οι ευχάριστες εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς με ένα smartphone της οικογένειας Galaxy S21 μπορείτε για πρώτη φορά να κάνετε χρήση και των 2 camera setups (main και front cameras) για να τραβήξετε video σε ποιότητα 4Κ στα 60 fps. Παράλληλα, με την ανεπτυγμένη A.I. που προσφέρουν τα Galaxy S21, το φωτογραφικό σας αποτέλεσμα εμπλουτίζεται και αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια. Για αυτό εάν τα social media είναι το πάθος σας ή απλώς θέλετε να αισθάνεστε κάθε ώρα και στιγμή expert στη φωτογραφία, οι συσκευές της οικογένειας Galaxy S21 απογειώνουν την έννοια του «δημιουργικού περιεχομένου»! Όπως θα διαπιστώσετε, με ένα Galaxy S21 δεν υπάρχει όριο όταν καλείστε να εκφράσετε το δημιουργικό ταλέντο που κρύβετε μέσα σας και εάν σας αρέσει να δημιουργείτε γρήγορα θα καταλάβετε ότι στα χέρια σας κρατάτε ένα μικρό φωτογραφικό – κινηματογραφικό studio.

    Πηγή έμπνευσης, δημιουργικής έκφρασης, διαφορετικότητας και τεχνικής αρτιότητας τα Galaxy S21 χαρίζουν μια επική διάσταση στην καθημερινότητα σας και στην ενασχόληση σας με την mobile τεχνολογία. Χωρίς αμφιβολία, ’το Galaxy S21 θα είναι ένα smartphone το οποίο θα σε συντροφεύει σε όλες σου τις στιγμές.

    *********

    * Η πραγματική διαθέσιμη μνήμη ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό.

     * Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. To Youtube είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles