23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Samsung MWC 2021 Virtual Event στις 28 Ιουνίου

    Στεναχωρηθήκαμε όταν η Samsung ακύρωσε την προσωπική παρουσία της στο MWC 2021, δεσμεύοντας μόνο την διαδικτυακή της παρουσία. Σήμερα η εταιρεία το έκανε επίσημο και όρισε την ώρα και την ημερομηνία για το Samsung Galaxy MWC Virtual Event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου και θα μεταδοθεί ζωντανά στο YouTube, ώστε όλοι να μπορούν να παρευρεθούν και να δουν τι νέα προϊόντα ετοίμασαν οι Νοτιοκορεάτες.

    Το Δελτίο Τύπου που ανακοινώνει την εκδήλωση είναι πολύ σύντομο: “η εταιρεία θα μιλήσει για το “συνεχώς διευρυνόμενο οικοσύστημα συσκευών Galaxy” και θα παρουσιάσει ένα “όραμα για το μέλλον των έξυπνων ρολογιών”. Ποιος θα είναι άραγε αυτές οι νέες συσκευές Galaxy;

    Λοιπόν, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις εδώ και ημέρες που μιλούν για τα Galaxy Z Fold3 και Z Flip 3, αλλά στην νέα φωτογραφία εκεί στα αριστερά το προϊόν που βλέπουμε μοιάζει περισσότερο με φορητό υπολογιστή. Η κόκκινη συσκευή στη μέση είναι το S21 Ultra και είναι μια γραφίδα αυτό που διακρίνουμε προς τα δεξιά; Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα νέο tablet, ίσως η νέα οικογένεια Galaxy Tab S8 , η οποία διέρρευσε τον περασμένο μήνα (δεν πρόκειται να είναι το Galaxy Note). Το ρολόι ( Galaxy Watch 4 ή Active Watch 4 ) θα πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον με 5 nm chipset και προ-εγκαταστημένο θα βρείτε το Google Wear OS.

    Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα δούμε νέα προϊόντα την επόμενη εβδομάδα. Οι ανακοινώσεις προϊόντων Galaxy συνήθως φέρουν την ένδειξη “Unpacked”, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μέθοδο στρατηγικής της Samsung για να μπορέσουμε να ρίξουμε μια ματιά στα επερχόμενα προϊόντα της Samsung και μια εισαγωγή σε νέες τεχνολογίες που τελικά θα φτάσουν στα προαναφερθέντα gadget.

    Σύμφωνα με φήμες, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα και τα νέα έξυπνα ρολόγια θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο , οπότε πρέπει να έχουμε υπομονή.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles