20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Σε άφησε στο “διαβάστηκε”; Το Instagram αποφάσισε να κάνει κάτι γι΄αυτό

    Μια λειτουργία που άλλους χρήστες του Instagram θα ανακουφίσει και άλλους θα εξοργίσει δοκιμάζει αυτή την περίοδο η Meta. Στην εποχή των social media, όλοι κάποια στιγμή έμειναν στο «διαβάστηκε». Αυτό πλέον αναμένεται να σταματήσει, αφού το Instagram θα επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν τις αποδείξεις ανάγνωσης.

    Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν έχετε διαβάσει το μήνυμα κάποιου, δεν θα βλέπει την ετικέτα “διαβάστηκε” κάτω από το μήνυμα.  Τόσο ο Mark Zuckerberg όσο και ο Adam Mosseri ανακοίνωσαν το χαρακτηριστικό από τα προσωπικά τους κανάλια.

    “Ακούσαμε τα σχόλιά σας και αρχίσαμε να δοκιμάζουμε μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στα DMs. Σύντομα, οι άνθρωποι θα μπορούν να επιλέξουν πότε θα αφήσουν τους άλλους να δουν ότι έχουν διαβάσει τα μηνύματά τους», ανέφερε ο Mosseri στο μήνυμα.  Ο επικεφαλής του Instagram δημοσίευσε ένα screenshot του μενού απορρήτου και ασφάλειας για άμεσα μηνύματα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το μενού πατώντας στο όνομα του προφίλ κάτω από μια συνομιλία.  Οι χρήστες που συμμετέχουν στη δοκιμή, θα δουν μια εναλλαγή για να απενεργοποιήσουν τις αποδείξεις ανάγνωσης στην ενότητα “Ποιος μπορεί να δει τη δραστηριότητά σας”. Η Meta δεν διευκρίνισε πότε θα κυκλοφορήσει η λειτουργία σε όλους τους χρήστες.

    Διαβάστε επίσης:

    YouTube: Χιλιάδες απεγκαταστάσεις ad blockers μετά την αλλαγή πολιτικής

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles