15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Σίφνος: Χαλαρώνοντας στο κέντρο του Αιγαίου

    Απέχοντας από το λιμάνι του Πειραιά περίπου 80 ναυτικά μίλια, απόσταση που μεταφράζεται σε 5 ώρες με το καράβι και 3 ώρες με ταχύπλοο, η Σίφνος αποτελεί έναν από τους πλέον ξεχωριστούς προορισμούς στο Αιγαίο. Από τα λιγότερο διαφημισμένα νησιά, ούσα στο κέντρο των Κυκλάδων, θα σας χαρίσει απλόχερα όλα όσα τα… σελέμπριτι νησιά αδυνατούν να σας προσφέρουν.

    Η Σίφνος ξεχωρίζει για τις βουνοσειρές της που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό περιβάλλον και τροφοδοτούσαν για χρόνια γα πάμπολλα μεταλλεία και ορυχεία που λειτουργούσαν στο νησί. Οι παραλίες θα ικανοποιήσουν τα γούστα όλων: άμμος, βότσαλο, απόμερες, πολυσύχναστες. Μην αμελήσετε να πάτε στη Φυκιάδα, στις Καμάρες, στο Βαθύ, στη Βλυχάδα και βέβαια στον Πλατύ Γιαλό, μία από τις μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες των Κυκλάδων. Στη Σίφνο θα χορτάσει το μάτι σας εκκλησίες: «μόλις» 365 υπάρχουν στο νησί με τα πανηγύρια τους να αποτελούν ατραξιόν από μόνα τους. Οι οικισμοί της Σίφνου είναι μοναδικής ομορφιάς, γραφικότατοι όσο δεν πάει, αντανακλώντας την Αιγαιοπελαγίτικη αισθητική. Όσο για τα τοπικά εδέσματα, φτάνει να σας πούμε ότι ο εθνικός μας σεφ, Νίκος Τσελεμεντές είναι Σίφνιος…

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Aqua Note

    Μουσική και νερό πάνε παρέα!


    Μουσική στο νερό; Τζόκινγκ χωρίς καλώδια; Ταξίδι χωρίς συσκευές στην τσέπη; Όχι, δεν είναι όνειρα θερινής νυκτός! Με το Αqua Note όλα γίνονται! Χάρη στον βολικό και εργονομικό σχεδιασμό του, το εν λόγω πλήρως αδιάβροχο mp3 player είναι ιδανικό για οποιοδήποτε σπορ είτε αυτά είναι στη γη ή το νερό. Ο μηχανισμός είναι τοποθετημένος στα ακουστικά, οπότε απλά τα φοράτε και φύγατε για την αγαπημένη σας δραστηριότητα!

    Drakos Digital

     

    Sony PS Vita

    Και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ…


    Η κονσόλα του μέλλοντος κυκλοφορεί από τώρα! Το PS Vita, το νέο φορητό σύστημα της Sony θα σας προσφέρει μια κορυφαία gaming εμπειρία με πλήθος τίτλων και ένα μοναδικό περιβάλλον εργασίας. Η μεγάλη οθόνη αφής του απογειώνει κάθε παιχνίδι που παίζετε, την ώρα που το σερφάρισμα στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα αποκτά άλλη αίσθηση!

    Sony Hellas

     

    Ακουστικά AKG A3003I

    Η… μελωδία της ευτυχίας στο repeat!


    Σούπερ σετ in-ear ακουστικών από τη «βασίλισσα» του χώρου, AKG. Εξαιρετική ποιότητα 3 δρόμων με υβριδική τεχνολογία που συνδυάζει έξυπνα τον «αεράτο» σχεδιασμό και τις κορυφαίες επιδόσεις –το housing από βουρτσισμένο, ανοξείδωτο ατσάλι βάζει φαρδιά, πλατιά την υπογραφή του! Έρχεται με λαστιχάκια σιλικόνης σε 3 διαστάσεις και δερμάτινο τσαντάκι μεταφοράς.

    Bon Studio

     

    Εσπαντρίγια Espandrij ριγέ

    Βολτάρετε με στυλ


    Το όνομά τους μπορεί να ‘ναι γαλλικό αλλά πρώτη φορά εμφανίστηκαν στην Ισπανία τον 13ο αιώνα. Τι κι αν έχουν περάσει μερικές εκατοντάδες χρόνια από τότε; Το στυλάκι τους παραμένει σχεδόν ολόιδιο: σόλα και καραβόπανο! Οι ριγέ εσπαντρίγιες της Espandrij ειδικά είναι στη μόδα (δηλαδή πιο μέσα δεν γίνεται) και φέτος. Αν θες κάτι που συνδυάζει το funky με το κλασσικό, εδώ είσαι.

    Melcore

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles