17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Σκορπίζει ενθουσιασμό το επίσημο trailer της ταινίας Spider-Man: No Way Home

    Μετά από αρκετή αναμονή, το επίσημο trailer της νέας ταινίας Spider-Man: No Way Home είδε επιτέλους το φως της δημοσιότητας, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους φανς.

    Μπορεί οι πληροφορίες να μην είναι πάρα πολλές, όμως γίνονται κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις. Στη νέα ταινία γνωρίζουμε ότι η ταυτότητα του Spider-Man αποκαλύφθηκε, γι’ αυτό ο Peter Parker ζητά τη βοήθεια του Doctor Strange, προκειμένου ο κόσμος να ξεχάσει ποιος είναι με ένα ξόρκι. Το σχέδιο δεν υλοποιείται όμως κατά γράμμα και οι κακοί από τις προηγούμενες ταινίες επιστρέφουν απειλητικά.

    Στην επερχόμενη ταινία εμφανίζονται οι Doc Ock, Green Goblin, Sandman, Lizard (Rhys Ifans) και Electro.

    Το Spider-Man: No Way Home σκηνοθετεί ο Jon Watts και πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Zendaya, Toni Revolori, Jacob Batalon, Jon Favreau και Marisa Tomei. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    6 facts από τα γυρίσματα των ταινιών της Marvel που σίγουρα δεν ξέρατε

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles