15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Skull and Bones: Closed beta ανακοίνωσε η Ubisoft τον Αύγουστο

    Το Skull and Bones αποτελεί μια… πονεμένη ιστορία. Όμως η Ubisoft ορκίζεται ότι το project είναι ακόμα ενεργό και, για να το αποδείξει, έχει ετοιμάσει μια closed beta μέσα στο καλοκαίρι. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πολυαναμενόμενο action-adventure game από τις 25 μέχρι τις 28 Αυγούστου.

    Αν κι εσείς θέλετε να πειραματιστείτε με το Skull and Bones, πρέπει να κάνετε το απαραίτητο sign up για την closed beta στο επίσημο site του παιχνιδιού. Η beta, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ubisoft, θα είναι διαθέσιμη σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC. Ολόκληρο το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο, όταν κυκλοφορήσει, και στο Amazon Luna.

    Σημειώνεται ότι η διαδικασία ανάπτυξης του Skull and Bones φέρεται να ήταν πιο ταραχώδης από οποιαδήποτε «φουρτουνιασμένη» θάλασσα. Η Ubisoft έχει καθυστερήσει το παιχνίδι πολλές φορές και αυτή τη στιγμή έχει προγραμματιστεί να φτάσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2024, περίπου πέντε χρόνια δηλαδή πίσω από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

    Στο Skull and Bones οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο ενός πειρατικού πλοίου. Μπορούν να συνεργαστούν με φίλους για να πλεύσουν στην ανοιχτή θάλασσα και να αντιμετωπίσουν άλλους παίκτες, στην προσπάθειά τους να γίνουν θρυλικοί πειρατές. Θα πρέπει να κρατούν το πλήρωμά τους ευχαριστημένο καθώς παίρνουν στα χέρια τους όλο και μεγαλύτερα πλοία. Ελπίζουμε ότι αξίζει την αναμονή!

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Outlaws: ανακοινώθηκε (από το πουθενά) και η… Δύναμη είναι μαζί του!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles