17.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Το αυξανόμενο spam του Snapchat και η προτεινόμενη λύση για την καταπολέμηση του

    Αρκετοί χρήστες του Snapchat παρατήρησαν και ανέφεραν μία αύξηση του spam στα snaps τα οποία δέχτηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μετά το hack και τη διαρροή 4,6 εκατομμυρίων usernames και τηλεφωνικών αριθμών, πολλοί χρήστες πιστεύουν πως η δημόσια προβολή των usernames βοήθησε τους spammers ώστε να αυξήσουν τα spam snaps.

    snapchat-spam

    Ωστόσο, αντίθετη άποψη φαίνεται πως έχει ο Evan Spiegel, συνιδρυτής και CEO του Snapchat, ο οποίος μέσω ενός tweet απάντησε σε χρήστη πως δεν έχει σχέση το hack με το αυξανόμενο spam. Η ομάδα του Snapchat, μέσω μιας δημοσίευσης στο blog της υπηρεσίας, αναφέρει πως για το spam ευθύνεται η ταχεία ανάπτυξη της εφαρμογής, αφού όσο περισσότεροι χρήστες μαζεύονται, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η καταπολέμηση του spam.

    snap-settings

    Τέλος, το Snapchat ζήτησε συγγνώμη από τους χρήστες για τυχόν snaps τα οποία έλαβαν από αγνώστους, κάτι το οποίο συνηθίζει να κάνει συχνά μετά την επίθεση των ΜΜΕ και των χρηστών, και πρότεινε στους χρήστες μία επιλογή της εφαρμογής, η οποία τους επιτρέπει να δέχονται snaps μονάχα από τους φίλους τους.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles