16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Sony: Ένα ακόμη γνωστό horror video game γίνεται ταινία

    Η Sony έχει βάλει σκοπό να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη σχεδόν όλα τα σημαντικά παιχνίδια της, καθώς οι ανακοινώσεις για νέες ταινίες διαδέχονται η μία την άλλη. Το τελευταίο video game που αναμένεται να γίνει ταινία είναι το Until Dawn, το interactive horror game του 2015, που ανέπτυξε η Supermassive Games.

    Όπως αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα, στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο David F. Sandberg, γνωστός από τις ταινίες Shazam!, ενώ ο Gary Dauberman θα υπογράψει το σενάριο. Όσοι είστε εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, θα θυμάστε ότι το Until Dawn επικεντρώνεται σε μια ομάδα οκτώ νέων που προσπαθούν να επιβιώσουν τη νύχτα σε ένα επικίνδυνο ορεινό καταφύγιο. Η εξέλιξη στο horror game συνδέεται άμεσα με τις αποφάσεις που παίρνει ο παίκτης και ορισμένοι από τους χαρακτήρες μπορεί να μην τα καταφέρουν μέχρι να διασωθεί η ομάδα το επόμενο πρωί.

    Δεδομένου ότι οποιοσδήποτε ή όλοι οι χαρακτήρες μπορεί να χαθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπάρχουν εκατοντάδες πιθανές καταλήξεις στο παιχνίδι. Θα είναι επομένως ενδιαφέρον να δούμε ποια κατεύθυνση θα πάρουν οι Sandberg και Dauberman. Σημειώνεται ότι αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί εμφανίστηκαν στο Until Dawn, συμπεριλαμβανομένων των Hayden Panettiere, Jordan Fisher και του βραβευμένου με Όσκαρ Rami Malek.

    Διαβάστε επίσης:

    Σινεμά: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles