18.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Sony: Στο stage της CES το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Afeela – Θεαματική είσοδος με χειριστήριο PS5

    Η CES 2024, η οποία πραγματοποιείται παραδοσιακά στο Λας Βέγκας, μας επιφυλάσσει συχνά εκπλήξεις, αφού οι εταιρείες δίνουν το παρών, κρατώντας κρυμμένους “άσους” στο μανίκι τους. Φέτος, η συνεργασία της Sony με τη Honda βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς οι παρευρισκόμενοι στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Afeela, το οποίο ακούμε εδώ και μερικά χρόνια.

    Παρά το γεγονός ότι δε γνωρίζουμε αν θα δούμε το εν λόγω όχημα να βγαίνει επίσημα στην αγορά, η Sony πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή παρουσίαση, οδηγώντας το στη σκηνή με ένα χειριστήριο για PlayStation.

    Σίγουρα, πρόκειται για ένα διασκεδαστικό τέχνασμα και όχι για απόδειξη ενός οχήματος που ελέγχεται με ένα χειριστήριο της δημοφιλούς κονσόλας. Άλλωστε, στην CES είναι σημαντικό για τις εταιρείες να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

    Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, το AFEELA θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2026 με κάποια εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της τετρακίνησης, του διπλού κινητήρα 400 kW και της επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα. Δε γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή.

    Διαβάστε επίσης:

    Belkin: Έκλεψε την παράσταση στην CES 2024 με ένα μοναδικό αξεσουάρ για iPhone

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles