17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Squid Game: Πράσινο φως για τη 2η σεζόν του reality και νέο video game

    Πριν από μερικά χρόνια, οι συνδρομητές του Netflix είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική κορεάτικη σειρά, που δεν ήταν άλλη από το Squid Game. Ήταν λογικό ο «βασιλιάς» του streaming να επιθυμεί να εξαργυρώσει με κάθε τρόπο την επιτυχία των πιο βίαιων παιχνιδιών της παγκόσμιας τηλεόρασης και κάπως έτσι προέκυψε το reality Squid Game: The Challenge.

    Είτε μας αρέσει είτε όχι, το reality φαίνεται πως πέτυχε το στόχο του και τώρα παίρνει το πράσινο φως από το Netflix για τη 2η σεζόν του. Αν, λοιπόν, σας λείπουν μερικά εκατομμύρια δολάρια και πιστεύετε ότι θα είστε κατάλληλος υποψήφιος, τώρα είναι η στιγμή να υποβάλλεται την αίτησή σας! Όπως ακριβώς συνέβη και στην 1η σεζόν, έτσι και στη νέα, 456 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν 4,56 εκατ. δολάρια.

    Η 2η σεζόν του Challenge δεν ήταν όμως η μόνη ανακοίνωση που ήρθε τις τελευταίες ώρες από το Netflix. Μπορεί να μην έχουμε κανένα νέο από την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της original σειράς, έχουμε όμως στα «σκαριά» ένα video game Squid Game. Η αλήθεια είναι ότι δε δόθηκαν και πολλές πληροφορίες περί αυτού, όμως η υπηρεσία ανέφερε ότι «οι παίκτες θα ανταγωνιστούν τους φίλους τους σε παιχνίδια που είναι γνωστά από τη σειρά». Αν δεν είναι αυτό «άρμεγμα της αγελάδας», τότε τι είναι;

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει δυνατά το True Detective με Jodie Foster! Δείτε το νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles