20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Στα “σκαριά” anime spin-off για το Stranger Things

    Το Stranger Things αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του Netflix και είναι λογικό να περιμένουμε και νέα projects που συνδέονται με το εν λόγω franchise. Εδώ και λίγο καιρό, οι δημιουργοί Duffer Brothers είχαν αναφέρει ότι θα εντρυφήσουμε στον κόσμο του Upside Down περαιτέρω με ένα spin-off, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Τώρα όμως αποκαλύφθηκε ότι ένα από τα spin-offs που ετοιμάζεται είναι μια anime σειρά που θα φέρει τον τίτλο Stranger Things Tokyo.

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η σειρά βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και καιρό, με τις λεπτομέρειες να αποτελούν προς το παρόν επτασφράγιστο μυστικό. Μάλιστα, οι πρώτες φήμες γι’αυτό είχαν πρωτοακουστεί από το 2021. Με βάση τα όσα ανέφερε ο Matt Duffer η επερχόμενη σειρά θα είναι τελείως διαφορετική από την original, όμως θα συνδέεται με τον κόσμο του Stranger Things. Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που βλέπουμε το Stranger Things να αλλάζει μορφή, αφού ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια παιχνίδια. Το anime φαίνεται μια λογική συνέχεια, αφού πρόκειται για μια κατηγορία που κερδίζει συνεχώς “έδαφος” στο Netflix.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Νέο σύστημα στο διαμοιρασμό κωδικών από τις αρχές του 2023

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles